- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
de ott van, csak nem látszik.
a menúsor ugyanúgy megkapja a 40px-es vastagságot.
A menúsornak ninics vastagsága. Mégis 40px vastag.
A benne lévő elemnek kellene magadni a vastagságát, de 40px alá nem tud bemenni.
Tehát ott van.cstomee
500px alatt szét esik.
Tehát telefonon nem működik.
Ki kell csippenteni, minden telefonnál, de az úgy nem jó.img - igen, tudom, hogy önzáró, de az önzáró elemeket is be lehet zárni, nem gond, viszónt, ha nem zársz egy p tag-et pl az gond.
Azert maradt benne , mert már minden marhasággal próbálkoztam.
Amúgy fent leírtam a megoldást. Még nem tudtam /egyenlőre/ olyan képernyőt ahol ne lenne jó.
A css-t is fejlesztik. nemrég kapott frissítéseket. De ha arról épp nem hallottál a Clear fix -ről tuti hallottál, az se volt régen. Tehát a fejlesztők, miért nem teszik végre bele.Trükközés: pont az olyan sufni tuning, amit te is csináltal, meg amit én is.
Nincs rá szabvány. Old meg valahogy. Nem töéletes, de szöszölj vele az idők végéig.subgrid - ez pl megoldaná /nem támogatott még/
de csak kezdő vagyok, a fejlesztők tuti tudnának egy tuti response módszert bevinni.
Mint a clear fix bekerült anno. Nem kell trükközni. Beírod, és tadaaam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 64GB (2x32) DDR5 4800Mhz CL40 UDIMM
- iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256gb
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium - Akkumulátor 92%
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest