Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Apropó Photoshopos, Illustratoros okosságok mennyire játszanak fontos szerepet?"
Hát szerintem frontendesnek kötelező ismernie valamennyire (mindenképp) vagy nagyon (attól függ, egész pontosan a munkakörnél mit értünk most frontend alatt (lehet, hogy kb. mindent beleért a munkáltató, amit az ügyfél a honlapodból lát, lehet, hogy annak csak egy szeletével foglalkozik), kicsit sztem elmosódik ez a fogalom) a Photoshopot."Unterschiede zu XHTML und HTML4"
Hát nem tom, szerintem az XHTML és HTML4 különbségeivel most tök felesleges foglalkoznod, foglalkozz azzal, amivel a jövőben is fogsz, tehát HTML5-tel. Aztán majd ha később mégis érdekel, majd magadtól megtanulod, mi is az az XHTML.Amúgy tényleg alaposan nézz körül, hogy egy adott tanfolyamról milyen visszajelzések vannak (ha lehet ilyen véleményeket olvasni valahol), mert túl sok helyen túl sok a kókler, aki elmegy tanárnak, mert azt hiszi, ért hozzá (még BME-n is találkoztam olyan webfejlesztő kurzussal (szabadon választható tárgy volt, kíváncsiságból felvettem), ahol nekem égett az arcom a tanár nevetségesen elmaradott (90-es évekbeli) tudásától és leadott tananyagától (még valaki komolyan veszi); de szerencsére ennek ellenkezőjét is tapasztaltam, egy Microsoftnál is dolgozó emberkétől, akitől rengeteget lehetett tanulni, és nagyon képben volt).
Németországban tartózkodsz egyébként?
(#1461) Jim-Y:
"ami jön az szubjektív vélemény"
És megint
Egy vélemény még mindig csakis szubjektív lehet...
Olyan nincs, hogy "objektív vélemény", mivel a kettő kizárja egymást. Muszáj volt megjegyeznem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vírusirtó topic
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Latitude 5410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thrustmaster tlc-m pedál
- LENOVO IDEAPAD 1 15 - Ryzen 5 5500U, 15.6FULL HD, 512 GB, 16GB, LENOVO Premium Care garis
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD Garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Egy vélemény még mindig csakis szubjektív lehet...