Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Napkollektor - csak úgy
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Most már elhiszem, hogy a kutyák télen nem fáznak, mert a haj, mint szőrzet is baromira tud melegíteni. Legalábbis a hőérzeten nagyon sokat javít, akár csak ha összekötöm a hajam. Mivel szinte minden este megmosom, és vizes fejjel fekszem le úgy, hogy a hajamat a fejem tetejére csomózom és szinte egyáltalán nem fésülködöm kezd kicsit rasztásodni. Ami egyáltalán nem baj, kivéve, hogy az indiánmotívumos nyáriruhámban kezdek valami tolsztojánus kommunaszökevény ősasszony kinézetet ölteni. Szerencse, hogy egyébként szabadságon vagyok. És ha rajtam múlna vissza se mennék dolgozni a mostani munkahelyemre. Ez akkora nagy gáz, mint egy ház.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest