Hirdetés

Aktív témák

• Csemike

aktív tag

Mivel ma itt ülök a munkahelyemen éjszakai ügyeletben, és meg lett volna rá az esélyem, hogy ne bimé legyen a napi első logosz bejegyzés, de csak megelőz. :D Pontosabban, már nem is éjszaka van, hanem egész világos hajnal-reggel, esetleg hajgel, vagy regnal. Ez most tényleg ügyelet volt, mert egy szemhunyást nem aludtam. Rajtam kívül mindenki szunyál, egy lélek sincs az utcán, csak a madarak ordítanak, ahogy szoktak, amikor az ember kicsit aludna nyitott ablaknál.
    Úgy volt, hogy innen megyek reggel egyenesen a laborba a reggeli első vizelettel (amit már lassan 2 hónapja képtelen vagyok elintézni), de elhalasztom, mert nem tudom, most mi számít reggeli elsőnek, a hajnali 4 órási vagy a mostani. Egész éjjel olyan aktív voltam, mint nappal, jöttem-mentem, kitöltöttem a jelenléti ívemet egész júliusra, úgyis tudom mikor fogok dolgozni, kit kell helyettesíteni, stb, az átadó napló felett gondolkodtam, hogy az egyébként tök süket éjszakában milyen esemény történik, amit beleírhatnék, csakhogy csináljak valamit. Áh, a szomszédnál a slag hajnali 3-kor életre kelt és vagy fél órán át nyomta a vizet, aztán elállt. Ezt mégsem lehet beírni... :(( Még tegnap munkába menet megálltam egy boltnál és végre találtam normális, teljesen átlagos, csíkos, felfújható strandlabdát, amit fel is fújtam. Ez se kimondottan olyan, ami az intézmény életét, a munkát befolyásolja... Az épület légcserélő rendszere elviselhetetlenül zúg, nagyon zavaró ez az állandó alapzaj, nem is értem, ez miért kellett, mikor van ablak, lehet szellőztetni.
    Najó, inkább iszom egy kávét, ha már úgyse megyek vérvételre.

Ja igen, és így kialvatlanodva megyek megint unokaöcsés napot tartani, mert nincs ovija, én meg beígértem neki, hogy szórakoztatom egész nap. Szerencsére most nem fixáltam le semmiféle BKV-s körutakat, csak egy fordulót a kocsimosóban, aztán szerintem autóskártyázunk, a kocsik adatait már alva is el tudom mondani.

Aktív témák