Hirdetés

Aktív témák

• Csemike

aktív tag

Well, azt hiszem, bevallhatom, hogy szeretek rágózni. Sőt, illetlenül is viselkedem néha rágózás közben, mióta az unokatestvérem 8 éves koromban megmutatta, hogy kell rágóból lufit fújni. A Wrigley's rágókat szeretem, bár már nagyon kevés helyen lehet kapni sajnos. :( Van is egy Spearmint-es táskám, még a hetvenes évekből, nagyon retró (műbőr, fémcipzáras, szóval "trendi"), hát... Már pénzt is ajánlottak érte. :D
    Legnagyobb kedvencem - mint minden gyermeteg felnőttnek - természetesen a Juicy Fruit, amivel évek óta nem találkoztam Magyarországon. Utoljára 2 éve rágcsáltam ilyet Amerikában. Annál nagyobb volt ma az örömöm, amikor betérve egy Müller drogériába szembetalálkoztam Doublemint-tel,

Spearmint-tel

és - ó, Te magasságos! - Dzsujszi frujttal. :D :C

7 db-os csomagolásban lehetett venni, már, úgy értem, hogy 7 csomag rágó van összefóliázva, és minden csomag 5 db laprágót tartalmaz. :)) Rárepültem, a kasszánál meg égtem, mint a fatelep, ennyi rágót venni egyszerre... :) Ezzel elleszek egy darabig. :) Úgyis mindig lehúznak rágóval. Kér valaki? :D

És megint megtaláltam egy jó zenét. :)) [link]

Aktív témák