- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Nnna... Illustrissime in Domine!
Ma vettem egy gyönyörű fotóalbumot egy indonéz cuccokat árusító boltban. Az album kézműves termék, mindenéle préselt levelekből készült a borítója, a belső oldalai is valami furcsa papírból vannak. Látszik rajta, hogy nem a lábatlani papírgyárban készült, hanem valami ősi papírkészítős technikára hajaz.
Az albumba 80 fénykép fér. Azzal foglalatoskodtam délután, hogy az amerikai fotókból, ami ugye kb. 1000, kiválasszak néhányat, amit előhívásra érdemesnek tartok, s amikkel majdan megtölthetem az albumot. Hát, 173-nál kisebbre nem tudtam szűkíteni a kört, úgyhogy most ennyi képet küldtem el előhívásra.És miután elment a megrendelés, akkor esett le, hogy ABE telefonjával készült képekből nem is válogattam.
A képek 7000 Forintba lesznek. Prémium minőséget választottam, mert azért tényleg jó képek lettek. ABE-nak elég komoly gépe van.
Ez az utazás volt akkora élmény, hogy muszáj így is megőrizni az emlékét. Legfeljebb veszek még egy albumot a kimaradt 93 képnek.
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- További aktív témák...
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- LG OLED42C44LA 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Silvercrest Rajztábla
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest