Aktív témák

• Csemike

aktív tag

Holnap megyek, megveszem a repülőjegyet. Azt hiszem Alitaliával fogok repkedni. Tesómék tegnap megjöttek Barcelonából, kaptam egy tatyót és egy hűtőmágnest. :)

Ja, nézegettem lakóautókat a neten. Ez a lakóautó 1041$ 7 napra, ami nem is rossz. Igaz, hogy 100 dolcsiért adnak hozzá konyhakészletet és fejenként 50 dolcsiért personal-kit cuccost, ami párna, takaró, meg ilyenek, de ha nem kérnek iszonyat nagy összeget letéti díjba, akkor olcsóbban kijövünk, mint autóbérlés+motel. Bár most, hogy olvasgatok utána, kicsit félek, hogy nem lesz elég a pénzünk... :F Akkor viszont nem tudom mi lesz. :D
    A zsírúj útikönyv szerint a kis autókölcsönzők akár már 150 $-ért adnak egy kis autót egy hétre, ha ugyanott adjuk le, ahol felvettük, viszont 250-1000$-t kérnek biztosítékul. :Y Lakóautóval tilos út szélén éjszakázni, viszont néhány Wal-Mart-nál ingyen lehet parkolni éjszakára (nem tudom, ez mennyivel biztonságosabb...), illetve 20$-ért kempingbe is be lehet menni.

Tényleg az anyagi részétől félek... Nem sok pénzünk van, viszont 12 éjszakát töltünk el Amerikában... :U

Aktív témák

Hirdetés