Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Nem vagyok jól. Nem, nem fáj semmim, egészségileg teljesen rendben vagyok. Pszichésen nem érzem magam teljesen okénak. Lehet, hogy ez az őrült kánikula is szerepet játszik benne. Rosszkedvű vagyok, mogorva, harapós. Hirtelen megsűrűsödtek a tennivalóim, zavar a többi ember, zavar a családom, zavarok saját magamnak. Mindent el kell tűrnöm, úgy érzem, hogy nincs nyugalmam. Este fél tíz van, de kétfelől, kétféle zene tolakszik a szobámba, a fejembe, a gondolataimba és ebbe bele fogok őrülni. Közben meg amiatt is lelkiismeret furdalásom van, hogy sajnáltatom magam.
A munkahelyemen sem mennek teljesen rendben a dolgok. Nem, senkinek nincs baja velem, sőt, ma még a főnököm is megdícsért; én érzem azt, hogy valamit nem jól csinálok. Valami nagyon nem olasz a munkámban. De még nem jöttem rá, hogy mi. Nem érzem jól magam. Nyakamba szakad sok minden, sokan sok mindent várnak el tőlem, én meg úgy érzem, hogy nem vagyok képes ennyi mindenre koncentrálni, teljesen magamra hagyatott vagyok. Egyedül oldjak meg mindent, egyedül intézzem el ezt vagy azt. Ami természetes, hiszen felnőtt vagyok, és teszem is a dolgom, hiszen nincs más választásom. Csak egyszerűen borzasztóan magányosnak érzem magam.
A tetejébe a bankom úgy ítélte meg, hogy nem vagyok méltó a hitelkártyájukra, amin még a bankos kisasszony is meglepődött, mert szerinte semmi gond nem volt a múltammal, és 8 éve itt vezetem a számlámat. A tököm tele van most mindennel.
Ne haragudjon meg senki, de nekem ez így most túl sok, csak hagyjanak végre egy napot aludni, vagy kettőt, vagy nemtudom…
És aki olvassa, ne haragudjon, de valahol, valakinek el kellett mondanom.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Le Mans Ultimate
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ingatlanos topic!
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Eredeti játékok OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest