Hirdetés

Aktív témák

• Csemike

aktív tag

Nem vagyok jól. Nem, nem fáj semmim, egészségileg teljesen rendben vagyok. Pszichésen nem érzem magam teljesen okénak. Lehet, hogy ez az őrült kánikula is szerepet játszik benne. Rosszkedvű vagyok, mogorva, harapós. Hirtelen megsűrűsödtek a tennivalóim, zavar a többi ember, zavar a családom, zavarok saját magamnak. Mindent el kell tűrnöm, úgy érzem, hogy nincs nyugalmam. Este fél tíz van, de kétfelől, kétféle zene tolakszik a szobámba, a fejembe, a gondolataimba és ebbe bele fogok őrülni. Közben meg amiatt is lelkiismeret furdalásom van, hogy sajnáltatom magam.
    A munkahelyemen sem mennek teljesen rendben a dolgok. Nem, senkinek nincs baja velem, sőt, ma még a főnököm is megdícsért; én érzem azt, hogy valamit nem jól csinálok. Valami nagyon nem olasz a munkámban. De még nem jöttem rá, hogy mi. Nem érzem jól magam. Nyakamba szakad sok minden, sokan sok mindent várnak el tőlem, én meg úgy érzem, hogy nem vagyok képes ennyi mindenre koncentrálni, teljesen magamra hagyatott vagyok. Egyedül oldjak meg mindent, egyedül intézzem el ezt vagy azt. Ami természetes, hiszen felnőtt vagyok, és teszem is a dolgom, hiszen nincs más választásom. Csak egyszerűen borzasztóan magányosnak érzem magam.
    A tetejébe a bankom úgy ítélte meg, hogy nem vagyok méltó a hitelkártyájukra, amin még a bankos kisasszony is meglepődött, mert szerinte semmi gond nem volt a múltammal, és 8 éve itt vezetem a számlámat. A tököm tele van most mindennel.
    Ne haragudjon meg senki, de nekem ez így most túl sok, csak hagyjanak végre egy napot aludni, vagy kettőt, vagy nemtudom…
    És aki olvassa, ne haragudjon, de valahol, valakinek el kellett mondanom.

Aktív témák

Hirdetés