Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
Pont rossz példát mondtál, mert ezt a játékot 3870 X2-vel toltam végig.
Sokan példáloznak a Call Of Juarez játékkal, hogy az milyen jól megy Atin. Ez így is van. Most már. Amikor megvettem januárban a 3870 X2-öt a driverek állapota miatt több hónapig nem úgy ment ahogy szerettem volna 1680-ban. Persze végigtoltam de 1440-be, mert hiába ment jól a Juarez bench, játék alatt kevés volt a min. fps és többször is megakadt olyankor, ezért inkább visszavettem 1440-be. Nyár elején megnéztem, és már vitte szépen, a driverek fejlődésének köszönhetően. De hiába...ha már 1x kijátszottad, ritka hogy még 1x végigtold, főleg pár hónapon belül. Szóval amikor kellett volna, nem ment úgy, amikor meg végre úgy ment ahogy kellett volna már tárgytalan volt.
Mindenki rögtön, és azonnal akar az újdonságokkal játszani, és ebben a "ripsz-ropsz prezentálunk egy megfelelő drivert ha gond van esetleg"...az nV sokkal jobban áll. Az már keveseket érdekel, hogy 2-3 hónap múlva hogy megy Atin, amikor az nV júzerek 90% már kijátszotta a játékot problémamentesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sokan példáloznak a Call Of Juarez játékkal, hogy az milyen jól megy Atin. Ez így is van. Most már. Amikor megvettem januárban a 3870 X2-öt a driverek állapota miatt több hónapig nem úgy ment ahogy szerettem volna 1680-ban. Persze végigtoltam de 1440-be, mert hiába ment jól a Juarez bench, játék alatt kevés volt a min. fps és többször is megakadt olyankor, ezért inkább visszavettem 1440-be. Nyár elején megnéztem, és már vitte szépen, a driverek fejlődésének köszönhetően. De hiába...ha már 1x kijátszottad, ritka hogy még 1x végigtold, főleg pár hónapon belül. Szóval amikor kellett volna, nem ment úgy, amikor meg végre úgy ment ahogy kellett volna már tárgytalan volt.