Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Lehet csak nem maradt ki valahogy a hírfolyamból, de van Crysis 3 Remastered.
Kapott RTX-et és DLSS támogatást, más nem változott grafikailag, de nem is kell.
PC max beállításokkal ez ma is kijöhetne. Aki meg techdemozik, annak fiytisz
Jó lenne egy hasonló 10 évig etalon büntető látványú (és ha lehet használjuk már mert a motor tudja a fantasztikus fiizikát...) játék. NEm zavar ha kiadáskor nem megy maxon, 1-2 év múlva fog és hajrá. Igen UE5 mellett - főleg hogy rendre jön ki az újabb verzió ami mind nagy lépéseket tartalmazz, elindultunk egy game készítésén így belemélyedtem - de az egyenlőre sajnos ugyan brutál dolgokat tud és vannak okos megoldások - fények terén az utolsó frissítés hatalmasat lépett előre, de sajna az elődejivel szemben optimalizálatlan ha igazán ki akarjuk használni
Főleg az elsőnél nem értem, hatalmas szabadon bejárható map, fakultatív dönthető "B" terv minden pályán, rambó vagy lopakodás, ki mit szeret. Nem mellesleg korrekt hosszú és változatos gameplay, szerintem csak az techdemozta le akinél nem ment rendesen, nekem sem volt gépem hozzá, mikor lett tátottam a szám
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Crytek is leépítések áldozata lett, a Hunt: Showdown mellett a Cryenginnel foglalkoznak a jövőben.
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest