Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Azt hittem már rég elengedték ezt a címet, és a megritkult Crytek csapat, csak a Hunttal foglalkozik. Az első kicsit techdemós béta jellegű, de a második rész hangulatos volt.
Egy összeszedettebb producerrel lehetne egy izgalmas folytatást csinálni, de egy erőltetett játék nem hiányzik. -
heavygrip
senior tag
Kár, reménykedtem benne hogy idén vagy jövő év első felében megjelenik.
Amúgy a Remastered egész jó lett. Nekem minden szempontból a Crysis 2 a kedvenc.
-
beteg
őstag
Most a hír kapcsán arra gondoltam, milyen jó lnne megint játszani a Crysissal egy kicsit.
Kihagytam vagy 6 évet, nem játszottam semmivel.
A 3 nincs meg a steam könyvtáramban. Hol vehettem meg esetleg annó? A gog-ra még emlékszem, de ott sincs. Volt még valami harmadik hasonló platform is, nem?
-
tibaimp
nagyúr
Nem jó hír!
-
GodGamer5
addikt
Szerintem a Crytek már nem húzza sokáig. Felvásárolják őket, aztán folytathatják a játékaikat.
-
Chapel
addikt
Persze, de mivel az első kapott valódi grafiai újjítást az rongyá reklámozták anno, meg tudtam hogy a kettő is,de a 3.ről (emlékeznék rá szerintem) egy szót sem hallottam...nem kapott szinte semmi reklámot. Legalábbis ami szembe jött volna velem.
Persze mivel RTX+DLSS így látványban alig észre vehető lett és igazából csak az fps-t nyomták meg az utóbbival és hát 2023-ban már rég lecsengett a C3 örület...meg úgy általában a Crysis név. -
+1
a legendás kód... ha vga=amd akkor tenger hullámlást számolj, a hegyekben is!
Az első nagyon csőjáték volt, rettenetes volt az ellenség AI-je, meg a trigger is. A ruha ötletessége kárpótolt és végigvitt ezeken a bökkenőkön.
Reméljük nem ez lesz az új Duke Nukem, amire 100 évet kell várni... -
Kaiku
senior tag
Mondjuk csak single player lövöldözős játékot nehéz eladni manapság!
ARP kategóriában lehetséges, de oda egy Witcher név kell és a játék mélységei!
A Crytek annó sem értett a multiplayer-hez. Volt próbálkozásuk, de a netkódja borzalmas lett. Azóta sem erőltették meg magukat ezen a téren. Az emberek még azt sem felejtették el, amikor ment a szekér és nagyon össze nőtt a nV-val, aminek ez lett a következménye, hogy szándékosan túlterhelték a VGA-kat azzal, hogy olyasmit is leszámoltattak vele ami nem lett megjelenítve! Ezért is feküdtek még a csúcs VGA-k is! Szóval bekaphatják.
Béke poraikra. -
k-adi
nagyúr
Döbbenet hogy egy újabb legenda hal el... Egyszerűen szomorú látni a sok leépítést, gazdasági hanyatlást...
Azért azt tegyük hozzá hogy a Hunt: Showdown nem olyan jó, hogy kiüsse a Crysis 4-et... szerintem... még így látatlanba is
-
Mrpsziho
lelkes újonc
Sajnálatos hír számomra
bár kérdéses, hogy egy crysis 4 mennyire lett volna sikeres a mai gaming piacon? Emlékszem mikor annó 2007 ben, hogy oda baszott a grafjával az ember retinájának....s hardverének, mert hogy semmin sem futott jol a játék akkoriban az is biztos
gameplay ügyileg már akkor is erősen közepes volt, a gunplay meg kifejezetten kaka volt már akkor is. Ettől függetlenül nálam mai napig top fps játék, de ez inkább a nosztalgiának mintsem magának a játéknak az érdeme.
-
Chapel
addikt
válasz
Plazmacucci #3 üzenetére
Vagy amit az első kolléga írt. Crysis név - ha odaver persze - még építhet a névre és felkarolhatja valaki.
-
Ez kb azt jelenti, hogy cancelled.
-
Chapel
addikt
Lehet csak nem maradt ki valahogy a hírfolyamból, de van Crysis 3 Remastered.
Kapott RTX-et és DLSS támogatást, más nem változott grafikailag, de nem is kell.
PC max beállításokkal ez ma is kijöhetne. Aki meg techdemozik, annak fiytisz
Jó lenne egy hasonló 10 évig etalon büntető látványú (és ha lehet használjuk már mert a motor tudja a fantasztikus fiizikát...) játék. NEm zavar ha kiadáskor nem megy maxon, 1-2 év múlva fog és hajrá. Igen UE5 mellett - főleg hogy rendre jön ki az újabb verzió ami mind nagy lépéseket tartalmazz, elindultunk egy game készítésén így belemélyedtem - de az egyenlőre sajnos ugyan brutál dolgokat tud és vannak okos megoldások - fények terén az utolsó frissítés hatalmasat lépett előre, de sajna az elődejivel szemben optimalizálatlan ha igazán ki akarjuk használni
Főleg az elsőnél nem értem, hatalmas szabadon bejárható map, fakultatív dönthető "B" terv minden pályán, rambó vagy lopakodás, ki mit szeret. Nem mellesleg korrekt hosszú és változatos gameplay, szerintem csak az techdemozta le akinél nem ment rendesen, nekem sem volt gépem hozzá, mikor lett tátottam a szám -
David888
tag
Majd a Microsoft beszáll egy kis tőkével
Vagy a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Crytek is leépítések áldozata lett, a Hunt: Showdown mellett a Cryenginnel foglalkoznak a jövőben.
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Sweet.tv - internetes TV
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Hegesztés topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémuim Gamer Processoros Laptop 14" -30% i7-13620H 16/1TB FHD+ OLED
- Új Lenovo Yoga 6 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 7 7730U 16/512+Toll
- AMD Ryzen 7 3700X
- Zsír Dell XPS 13 9305 Prémium "Kis Gamer" Ultrabook 13,3" -50% i5-1135G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Maono Lite AM200 Podcast Equipment For Creators
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- DDR5 32GB KINGSTON 5600MT/s SODIMM laptop RAM, több db- ÚJ, számla, garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest