Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
IppY
tag
Amúgy nem lehet azért, mert a KuCoin-nak van valahol egy szép központja egy irodaházban és így akár átláthatóbb, tisztább a hatóságoknak? (Binance-nak talán nincs is itt EU-ban, az kellhet a SEPA-hoz gondolom)
KuCoin-ra amúgy azért is regisztráltam, mert sok helyen ajánlották, miután sokat tettek a biztonságért a legutóbbi feltörésük óta. Több CEX-en is fenn vagyok, a KuCoin sok opciót add ha be akarsz állítani azonosítást, értesítéseket, stb. Én ajánlom.
-
IppY
tag
Na kérem! Mától állítólag van KuCoin-on SEPA beutalás.
-
IppY
tag
Kérdésem akkor hogy így BNB küldéssel is ha az ingyenesség a cél, megoldás lehet az ingyenes vásárlás Binance-on? (BNB árfolyam ingadozással persze számolni kell)
Konkrétan:
Revolut (HUF > EUR) > FTX-re EUR SEPA-n (EUR > USD > BNB) > Binance-ra BNB BEP20-on (BNB > BUSD > amit szeretnél)Ez így is mind ingyenes lehet végül?
-
IppY
tag
válasz
nort_on
üzenetére
Binancerol busdt kuldeni (bep20) ftxre ugyanugy ingyenes mint ftxrol binancere?
Ha nem, mi a dijmentes modja binancerol ftxre kuldesnek?
Igen, ingyenes. Illetve Binance-ről bárhová küldesz BUSD-t BEP20-on ingyenes.Szerintem már FTX-en nincs BUSD. Mind a web felületén, mind az FTX app és FTX Pro app-pal megnéztem de nincs BUSD sehol. De rákérdeztem a supportnál, még nem jött válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- ÚJ Macbook Air 15" - M4, 256gb/16gb
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest