Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferni
őstag
Most ha jól értem a 3 rossz pin után resetelődött az egész, utána lett a PIN kiválasztva, szóval az nem marad meg.
Igazából reseteljem le megint nyugodtan, üssem be újra a Recovery Phraset és ha még mindig nem jó az új Firmwaren, akkor szimplán rossz lett beütve, csak a régi firmware engedett ezek szerint olyan dolgokat, amiket már nem lehet rossz Recovery phase-zel, pl Receivet fogadni és ott megnézni a címet és ez zavart meg.
-
BaLee
addikt
Gate.io-t tudom ajánlani. Van kártyájuk is, az első 3 hónapban ha jól emléxem 2% visszatérítést ad, utána 1%-ot. Rá tudsz tölteni kriptot a kártyára.
Ha érdekel szólj küldök invite linket és már több mint fél éve használom a kártyájukat. Így buksz a legkevesebbet, ha valahol átváltogatod mondjuk stabla coinra és azt küldözgeted más tőzsdére, hogy ott kártyára töltsd azon sokszorosát buksz.
Crypto.com sem rossz csak ott vannak feltételei a nagyobb kártyaszinteknek Gate.io-nál nincs.
-
3800+
őstag
Szia!
Saját példámat tudom mondani, a revolutra USDT utalás működött és ott át is tudtam váltani. Minden hamar megtörtént, nem kellett sokat várni. Azt nem tudom, hogy van-e olcsóbb megoldás, de talán ez a legegyszerűbb, főleg ha eleve Revoról utalsz be. Azt szokták még javasolni hogy érdemes a Revo fiókot hozzá szoktatni a nagyobb összegekhez fokozatosan, mert volt aki regisztrációt követően egyből vizsgálat alá került mert pár milliót akart róla utalni vagy fogadni. Ez már nem saját tapasztalat, nekem eddig minden okés volt. Milliós összegeknél is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest