Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
válasz butch3r #4806 üzenetére
Elolvastam, valami nagyobb durranásra számítottam, de lényegében semmiről nem szól, elméleti okoskodás. És nem igazán értek vele egyet (gondolom ez nem lep meg.)
Lényegében végig a nemesfémekhez (arany) hasonlítja és azzal állítja párhuzamba, de mint korábban írtam, a nemesfémek megfoghatóak, készül belőlük ékszer, használják az elektromosságban. Persze az más kérdés, hogy ezek az ékszerek túlértékeltek ha a valódi hasznukat nézzük, de ugyanakkor meg mégsem, mert véges az aranykészlet. A btc "készlete" hiába véges, nem készíthető belőle semmi egyéb hasznosságú produktum.
Azt ők is írják, hogy eredeti felhasználási céljára, pénzként nem fog működni. Ezt csak +1-elni tudom, így a kettőt egybevéve nem lettem semmivel közelebb ahhoz, hogy miért is képviselne valódi értéket a BTC a spekulációs kereslet adta értékén kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs