Új hozzászólás Aktív témák

• kew

senior tag

válasz sing1ep1ayer #581 üzenetére

Énis kb hasonló utat jártam be, de szerintem majdnem mindenki így kezdi :) Engem is évekig félrekezeltek, mire rájöttek mi a fene bajom van.
    A steroidot énis amint csökkentettem, már jöttek a tünetek, ugyhogy széplassan rászoktam, emellett imurant is szedtem, de ez a páros sem hatott sokat. Ezek után remicade-el sikerült letennem a steroidot, amit megfogadtam, hogy soha a büdös életbe többet nem szedek be. Borzalmasan néztem ki tőle, felpuffadt az arcom, egy halom ragya volt a fejem, zsíros a bőröm... fú de gyűlöltem. Ezt követte egy 1-másfél éves remicade kúra, ami sikeresen helyrerakott. Azóta kb egy éve már nem is kértem infuziót, mégis teljesen rendben vagyok. Fél éve már az imurant és a salofalkot is elhagytam, bár utóbbit a dokim ajánlgatja mindig, hogy szedjem.

Most voltam tükrözésen is, és minden oké, nyugodt a bélésem :C

Lényeg a lényeg, ha tényleg nem hat semmi, ne nagyon húzd a steroidok szedését, minél előbb harcold ki a biologiai kezelést, szerintem megéri, legalább is nekem nagyon bevált, és a javuláson kívül semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés