- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
kew
senior tag
válasz
sing1ep1ayer #581 üzenetére
Énis kb hasonló utat jártam be, de szerintem majdnem mindenki így kezdi
Engem is évekig félrekezeltek, mire rájöttek mi a fene bajom van.
A steroidot énis amint csökkentettem, már jöttek a tünetek, ugyhogy széplassan rászoktam, emellett imurant is szedtem, de ez a páros sem hatott sokat. Ezek után remicade-el sikerült letennem a steroidot, amit megfogadtam, hogy soha a büdös életbe többet nem szedek be. Borzalmasan néztem ki tőle, felpuffadt az arcom, egy halom ragya volt a fejem, zsíros a bőröm... fú de gyűlöltem. Ezt követte egy 1-másfél éves remicade kúra, ami sikeresen helyrerakott. Azóta kb egy éve már nem is kértem infuziót, mégis teljesen rendben vagyok. Fél éve már az imurant és a salofalkot is elhagytam, bár utóbbit a dokim ajánlgatja mindig, hogy szedjem.Most voltam tükrözésen is, és minden oké, nyugodt a bélésem
Lényeg a lényeg, ha tényleg nem hat semmi, ne nagyon húzd a steroidok szedését, minél előbb harcold ki a biologiai kezelést, szerintem megéri, legalább is nekem nagyon bevált, és a javuláson kívül semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest