- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
modestmouse
csendes tag
Helo,egy haverom is ott dolgozik,Mammutban,Saturnban,raktárosként

Lenne néhány kérdésem.Ugyebár a Creative 6GBs lejátszo 60ezer,az ipod mini 6GBs meg 75.ennek csak a márka az oka?Mert a közeljövöben vennék vmi hasonlo lejátszot,de a Creativrol nemsok mindent tudok.Igy képröl,meg a leirtak alapján nemsok különbség van ez és az Ipod között,és még árban is jobb.Akinek van ilyen az irjon rola vélemnyt!köszöntem,modest -
leewi
aktív tag
''Te pedig az apple beépített embere vagy!''
Was a joke.Mondjuk, ha az USA boy átlagsúlyát nézzik ez nem is lehet annyira +lepő.
Azért a valóságban is megnéznék egy ilyen microphoto-t összevetve a nanoval.Bár inkább akkor microphoto.
'' ''Tessék megspóroltam neked két idézőjelet.;P
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]'' ''Tessék megspóroltam neked két idézőjelet
köszönöm már úgyis fogyóban van..majd megyek veszek egy 100db-osat de addíg jó lesz a tied is..
tudom, hogy nagyon vicces vagyok..
de viccen kívűl én is megnézném..ha majd tudomást szerzel (vagy valaki) arról, hogy megjelent szoljon..
-
Jared
aktív tag
''Te pedig az apple beépített embere vagy!''
Was a joke.Mondjuk, ha az USA boy átlagsúlyát nézzik ez nem is lehet annyira +lepő.
Azért a valóságban is megnéznék egy ilyen microphoto-t összevetve a nanoval.Bár inkább akkor microphoto.
'' ''Tessék megspóroltam neked két idézőjelet.;P
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
leewi
aktív tag
mint mondtam MM, Saturn-ba dolgozok s ott semmi ilyesmi nincs..lehet, hogy még az országban sem?
de a lényeg ha még nincs nálunk mire bejön már nem lesz mini s nem lesz kivel vetekedni..
ez jobb helyzet ugyan de nagyjából látom, hogy samsung-ék merre fejlesztenek és a többiek is így ez a forma már elkésett.. -
gregorik
senior tag
-
leewi
aktív tag
így már érthető...
annak jó is lett volna..CSAK..elkésett a CREATIVE barát mert már mindenhol (lassan nálunk is) bevonják a mini-ket..s bár jártam pár áruházban én csak MUVO(asszem ez a neve) láttam... -
gregorik
senior tag
a Zen Micro az Ipod Mini riválisaként született, és sztem köröket is ver rá. Az Ipod nano-ra már egy új Zen-széria fog köröket verni =-)
-
leewi
aktív tag
Ne hasonlítgassuk a méretét a nanohoz, mert két teljesen más széria

A Zen-t a sima I-pod hoz lehet max hasonlítani, a nano ellenfeleként másik Creative modellt kell nézni.
Sajnos nálunk biztos aranyáron lesz... a sima Zen is 50-55k körül van, akkor ez lesz legalább 70.
Bár arra talán jó lesz, hogy egy idő után lejjebb nyomja a sima Zen árát.Jared kollega eme szavai késztetttek hasonlításra..''..az ipod nano elbújhat mellette..''
ha meg a ''sima'' iPodhoz hasonlítod akkor sztem túl drága..ár/GB téren..bár a többi jellemzőjét nem ismerem így nem bírálom... -
leewi
aktív tag
hm...
én olyat halottam, hogy usa boy farzsebébe rakta ráült s utána csodálkozott, hogy jé berepedt..
''Te pedig az apple beépített embere vagy!'' ez pedíg badarság..én csak egy senki promoter vagyok náluk s itt mint magán ember tartozkodom..minden apple megnyilvánulásom a saját vélemnyem..
-
Trak
addikt
Ne hasonlítgassuk a méretét a nanohoz, mert két teljesen más széria

A Zen-t a sima I-pod hoz lehet max hasonlítani, a nano ellenfeleként másik Creative modellt kell nézni.
Sajnos nálunk biztos aranyáron lesz... a sima Zen is 50-55k körül van, akkor ez lesz legalább 70.
Bár arra talán jó lesz, hogy egy idő után lejjebb nyomja a sima Zen árát. -
Jared
aktív tag
-
leewi
aktív tag
Hello!
IMHO megérdemel egy külön topicot ez a lejátszó.Szerintem az ipod nano elbújhat mellette.Bővebben: link
Egyedül az OLED kijelző aggaszt egy picit.zen: 5,1 x 8,3 x 1,72 cm és 115 g
nanó: 9,0 x 4,0 x 0,69 cm és 42 g
tényleg elbújhat mögötte
az ára viszont jó lesz..299$ de nálunk ez is több lesz.. -
rumos14
nagyúr
Bővebben: link
itt azt írják, hogy a kijelzője elbújhat a nano mögött... -
Jared
aktív tag
Hello!
IMHO megérdemel egy külön topicot ez a lejátszó.Szerintem az ipod nano elbújhat mellette.Bővebben: link
Egyedül az OLED kijelző aggaszt egy picit.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- ASUS RX 9070 XT 16GB GDDR6 PRIME OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- Fujitsu LIFEBOOK E459 I3-8130U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD laptop
- HP ProBook 450 G8 I3-1115g4 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- Lenovo Thinkpad T14 G2 Ryzen 3 5450u/16GB/256 GB SSD/14"FHD gyári gar
- HP Elite x2 G4 I5-8265U/8 GB RAM/256 SSD/3k IPS TOUCH 2in1 laptop és tablet
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akció! Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 5070 / 32GB RAM / 512 SSD!
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest