Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecsjoc
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy Creative Zen Micro lejátszóm van de sajnos megadta magát!
Firmware-t kellene frissíteni de sajnos nincs meg a lemeze!
Nem tud valaki egy frissítést küldeni?
A jelenlegi verzió v0.0.65 -
steamboy
csendes tag
Hello!
Eladó a Creative Zen Microm. 6 gb-os, fehér, megkímélt állapotban (mindig tokban tartva). 1 éves, tehát gari már nincs. Ha érdekel hívj: 0670/332-8166. Kalocsa és környékén személyesen is átvehető, esetleg Kkeméten. Postaköltség megegyezés alapján. Ár: 22000 huf. Csá!

-
rolcsa0203
csendes tag
Hello all nekem msot az a problémám h nem ismeri fel a gép a zen micromat nem tudom h mit cisnáljak h felismerje felraktam a programot és nem ismeri fel:S nem most vettem... volt már a gépre rakva csak most windows reinstall volt....
-
steamboy
csendes tag
Hello!
Már biztos, hogy volt téma, ezért egy kicsit félek megkérdezni, de... Valaki tudna a 6 gb-os zen microhoz hálózati töltőt ajánlani? Vettem 1000 ft-ért egy mantha usb töltőt, ami minden kütyühöz jó, ami usb-n keresztül tölt, csak ehhez nem

A gyári nem nagyon érdekel, erre 4-5 ezer okom van
Szóval ha valaki tudja a megoldást, kérem linkelje be, vagy írja meg. Előre is köszönöm a segítséget! 
-
gregorik
senior tag
eladva.
Ray, mi a személyes véleményed a Samsung YP-K3-ról (4gb)? a héten kapom kézhez. nem Zen V Plus-t vettem a Micro után, mert sokan panaszkodnak rá. -
Raymond
titán
Ha meg van valakinek, a Creative-nal van kiarusitas par tartozekbol hozza:
[link]
A lap aljan - peldaul akku 4.90,- -
gregorik
senior tag
eladó a címbeli drágaság, aminek nyitottam a topikot
. 2005 elején vettem, már nincs gari. Külön behozatott távirányító, 3 aksi, Creative füles, töltő és minden egyéb tartozék jön hozzá. A füles-jack meglazult kicsit (mint egy idő után a legtöbb 1. generációs Micro-nál), de amúgy hibátlan.
29k. -
stargazer
senior tag
ezeket jó tudni!
szerintetek az én 6 gigás zenemben is ilyen van? zen-zene hehe -
Kösz szépen találtam máris cuccot csak megfelelő néven kellett keresni!

ezeket néztem elvileg egy 10esből megvan postával: [link]
Azt nem lehet tudni melyik jobb megoldás? Ugy tudom a microdrive kicsit kényes a külső behatásokra a flash kártyákról meg vki azt osztotta vhol hogy eléggé megviselheti az hogy gyakran le fel töltöd rá a cuccokat.Elméletileg ez azt jelenti hogy kevésbé bírja a gyűrődést és kissebb a lifetime hogy magyarul mondjam. De nemtom hogy ezek igazak e csak ugy hallottam. -
-
-
stargazer
senior tag
mondjuk vigyázok is rá de azért remélem sokáig fogja bírni a vinyó benne és nem olyan érzékeny a külső behatásokra.
-
hali!
Van egy 5gb-s Creative Zen microm! Sajnos ugy látszik meghalt benne vmi mert csak a creative feliratig jut el és aztán meghal. Próbáltam clean up-ot de hasztalan. Akksija működik ha jól látom mert nme csak gépre dugva megy. Szal akkor lehetséges hogy a vinyó a ludas?
Lehet iylenbe pótalkatrészt venni vhol? Vagy esetleg van vmi ráolvasás ami megjavítja?
Előreis thx!
-
stargazer
senior tag
válasz
üzenetére
helló!
vettem egy Creative Zen Micro 6GB fehér mp3 játékost. a lényeg: le volt árazva 29.900-ra mert az utolsó 3 darabtól akartak megszabadulni. nem csodálom hogy 69.900-ért nem kellett senkinek. egy utolsó Zen Touch is akadt, amit 89.900-ról áraztak le szintén 29.900-ra. hihetetlennek tartom még most is hogy VELEM ilyen mák előfordulhatott. elhoztuk a Touch-ot meg 2 Micro-t.
mindig is nagyon ízlésesnek és igényesnek tartottam a Creative termékeit, és ebben az esetben sem kellett csalódnom! hihetetlenül elégedett vagyok vele és nagyon-nagyon klassznak találom! -
törölt tag
Szeretem hangosan hallgatni...

Közben jól befürödtem ezzel a Hama töltővel - meg sem nyekken vele a Vision:M!
Lehet, hogy túl kevés a töltőáram...persze, a blokkot kidobtam, szépen buktam 3.5K-t...mindegy, ha valakinek kell, 2-ért viheti.
Tudsz linkelni olyan töltőt, amelyikkel működik ez a szerkezet? Nem szokásom hőbörögni a fórumon, de a tökét letépném annak a baromnak, aki ezt az USB-s töltést kitalálta - mit csinálok olyan helyen, ahol nincs számítógép? Vagy ha éjjel szeretném feltölteni? Persze, tudom, vegyem meg 10K-ért a gyári töltőt mellé...szerencse, hogy Magyarországon ezt is megejthető a sarki boltban...
Szóval...létezik mellé valami jófajta utángyártott USB-s töltő? -
Raymond
titán
válasz
üzenetére
Azert raktam a 635-ot kisparda mert a 630 mar megvolt es hasznaltam
A fules resz egyebkent ugyanaz, csak a 635-nek komolyabb a felfogato rendszere hogy kis nyakbaakasztott flash lejatszoval kenyelmes legyen (rovid zsinor).
''újabban alig tekerem 20-as hangerő fölé (25 a max.), mert már 15-16 környékén is csudajól hallható,..''
En bent 5-6-oson hallgattom az utcan altalaban 7-8 de ha nagyobb a zaj akkor is max 10. Ez persze mindenkinel mashogy van.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Gondolkodtam, hogy a 630 vagy 635 legyen, de a 630 jobban tetszett, azt vettem. Úgy látom, jól döntöttem, hiszen nem lehet véletlen, hogy a 635-öt raktad kispadra.

Szó mi szó, a 630 mélyét kicsit tolakodónak érzem, de lehet, csak meg kell szoknom...viszont újabban alig tekerem 20-as hangerő fölé (25 a max.), mert már 15-16 környékén is csudajól hallható, akár egy forgalmas út mellett is!
Az Aurvana persze biztosan veri, de kb. 20K-ért ez el is várható.
A karcokkal kapcsolatban igazatok lesz: hiába tartom tokban, látszik rajt a használat. Sajnálom, hogy nem ellenállóbb a burkolat. Veszek azért polírpasztát: mégiscsak megnyugtatna, ha tudnám, hogy ezek a karcok bármikor eltűntethetőek. (Megaztán másra is jó lesz még az.) -
Trak
addikt
Nekem is 630-as van, előtte egy Sony bedugós volt, annak a kábele kb. 2 hónap alatt szétmállott (persze ez nem garis dolog a Sony szerint...), ezt vettem helyette, már több, mint 1 éve megvan, tökéletes.
Aurvana nagyon durva lehet, csak rohadt drága, annyit nem adok ki egy fülesért
-
törölt tag
Ezzel nem a felületet koptatom, hanem kitöltöm a karcokat. (Ha nem így lenne, akkor a telefonok kijelzőjét sem lehetne ''karctalanítani'' vele.) Igazából csak a kijelző alatti vékony sávot akarom leápolni, majd egy fóliát tennék arra a részre...itt sokat súrlódik, mikor ki-be rakom a tokból/tokba, kicsit gondosokodom róla..

Ha jól emlékszem, 3.5K volt a töltő.
Ma vettem hozzá egy EP-630 fülest is - még nem volt időm huzamosabb ideig tesztelni, de az biztos, hogy a gyárira köröket ver...sőt, a korábbi iRiver iMP-550-emre is (gyári fülessel), pedig az nagyon ott volt hangzás terén. Jó kis cucc ez!

-
törölt tag
5V-on 0.6A-t ad le, csak megfelelő lesz.
Igaz, hogy nem 2.4A, de na bumm, kicsivel tovább tart a töltés.
A karcokat lehet, tényleg hagynom kellene, de most igencsak zavar...kipróbálom azt a polírpasztát, legalább lesz róla tapasztalat.
Direkt fényes műanyagra, ill. kijelzőkhöz való - olvastam róla, hogy tett már ''csodát'' néhány iPod-al... 
-
Raymond
titán
válasz
üzenetére
Hat ha ra van irva hogy ajanlott hozza akkor csak jo

A karcolodasokat szerintem hagyd. Az a helyzet hogy az elso par nagyon latszik mert meg sima a tobbi resz. Par hetes hasznalat utan mar egyenletesen lesznek karcolodasok az egesz feluleten igy nem fog annyira feltunni. Meghat meg is szokod addigra. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Na, vettem adaptert: [link]

A reklám szerint kifejezetten ajánlott a Creative lejátszókhoz. Két féle dobozolással is elérhető volt ugyanez, elég LOL, hogy az, amelyiknek az elején figyelt a ''Recommended for Creative players'' felirat, 500 HUF-al többe került...hiába na, Media Markt.
Erre biztonsággal ráköthetem a lejátszót, Mester?
Közben - annak ellenére, hogy szinte végig bőrtokban volt, begyűjtött néhány, nappali fényben alig, esti, mesterséges fényben csúnyán látszódó karcot a készülék háza.
(A kijelző hála Istennek ép, plusz amúgy is fóliázott.) Arra jutottam, hogy a Displex polírpaszta: [link] orvosolja ezt a fajta gondot, s nem is drága...hétfőn kipróbálom. 
-
törölt tag
Köszönöm a gyors választ!

Az 5V 2.4A-t én is néztem - tehát ennek a specifikációnak megfelelő USB-s töltőt keressek? Van esetleg kifejezetten ajánlott fajta?
Olyan töltő nincs is, hogy az egyik fele villásdugó, a másik pedig közvetlenül a lejátszó aljába dugható?
Mintha az iPod-okhoz láttam volna ilyet, csak nem tudom, hogy ezek kompatibilisek-e egymással.
Akkor hát jó az EU firmware.
Upgrade lesz, tehát úgy látom, nincs szükség a recovery módra. Az eltérő nyelvtámogatás alatt azt érted, hogy elérhető lesz a magyar menü? Gondolom az EU-s firmware-el halkabbá válik a lejátszó, de remélem olyan jelentős különbség nem lesz. (Jeleneleg meg sem fordult a fejemben, hogy maximumra tekerjem, pedig szeretem, ha hangosan szól.)
Bocs a sok kérdésért, de az ilyet inkább háromszor is körbeérdeklődöm, nehogy elrontsak valamit.
[Szerkesztve] -
Raymond
titán
válasz
üzenetére
Nezd elmeletileg mukodnie kene mas toltovel is, de pont a ''Bármilyen''-el van gond. Ha olyat fogsz ki amivel valami bibi van akkor az nem tul szerencses. Az eredeti tolto egyebkent 5V 2.4A es ugyanez a tolto hasznalhato a nagy Zen (Vision, Vision:M stb.) es a kicsikhez is (Micro, MicroPhoto, V Plus) annyi kulombsegel hogy a kicsiknel USB bemenet van csak.
Rajatszhatod az USA termekre az EU firmware-t nyugodtan, csak Revovery Mode-ban fog kelleni ha ugyanarrol a verziorol van szo. Leirast talalsz itt a topic-ban. Kulombseg a max hangeroben es a nyelvtamogatasban van. -
törölt tag
Sziasztok!
Én egy Zen Vision:M lejátszót vettem, de talán elférek itt a kérdéseimmel.
A készülékhez nem kaptam hálózati töltőt, ezért szeretnék hozzá venni egyet. Bármilyen, konnektorba dugható, USB-s töltő jó erre a célra, vagy van, amire oda kell figyelni? (Az USB elvileg szabvány, de ki tudja - sokmindent láttam már...
)
A Magyarországon vásárolt Zen Micro menüje is magyar nyelvű? Azért kérdezem, mert az én készülékem az USA-ból érkezett, így magyar nyelvű menü nincs rajt.
Így arra gondoltam, hogy egy Európai firmware beflash-elésével talán lehet magyar menüt kreálni a rá...csakhogy a Crative oldalán azt írják, hogy ez a firmware kizárólag az európai lejátszókhoz van.
Ez két kérédést vet fel bennem:
- Miben különbözik az EU és US firmware? (Pl.: magyar nyelv támogatása...)
- Frissíthetem-e az USA-ból jött lejátszóm software-ét az EU-s verzióval? Elérhetővé válik-e így a magyar nyelvű menü?
Köszönöm a segítséget! -
tothl
addikt
Na jo az igaz annyiert amennyibe ezek ujonnan kerulnek en sem vennem meg az fix.

-
npSteve
csendes tag
Köszi!
Kipróbáltam másik fülhallgatóval, ahogy a fülhallgatót is kipróbáltam másik készüléken. A csatlakozó a vacak.
Valóban hibás vagyok. Először akkor követtem el hibát, amikor ezt a f.st megvettem. Másodszor, amikor használni kezdtem. Elismerem, ha működik, akkor jó. De ha nem (és most sokadszor nem), akkor csak levélnehezéknek jó. Annak viszont kicsit drága... -
npSteve
csendes tag
Sziasztok!
Második ZEN Micro 5Gb cseredarabom (azaz harmadik készülékem) garanciája decemberben járt le. A fülhallgató csatlakozója ma reggel kezdett vacakolni, valószínűleg nincs sok hátra neki. Tud valaki segíteni, hogy garancián kívül hol tudom megjavíttatni?
Egyébként - mivel ez a harmadik darab amely nem bírja ki működőképesen tisztességes ideig - ez volt az utolsó általam megvásárolt termék, amelyen a Creative felirat látható.
A magam részéről mindenkit csak lebeszélnék róla...
Üdv -
tothl
addikt
En mar csinaltam, nem maceras, csak ovatosan kell !

Kb. 10 perc szetszedessel cserevel osszerakassal. A neten vannak egesz jo tutorialok fenykepekkel hogyan kell. Ezert szerintem ne dobd ki a ketyet...
Ha akkurol nem muxik, usb-rol meg csak a creative feliratig jut, es ha lehuzod eltunik a kep, jo esellyel akkuhibas. Tapasztalat. -
Avalon
tag
Sziasztok, nekem is lenne gy nagy problémám a lejátszómmal. Zen Micro-m van (5Gb), és eddig minden OK volt, két hetente kellett csak csinálnom egy cleanup-t, semmi több. Most viszont, amikor megpróbáltam bekapcsolni, nem csinált semmit. A Recovery menube se tudtam bemenni. Rádugtam USB-re, elkezdett tölteni, 12 órág töltöttem, de szintén semmi, ugyanugy nem lehet bekapcsolni. Ha usb-n van, akkor be lehet menni a recovery menube, de ott mindenre lefagy (cleanup, format all). Mit lehet tenni-, Lehet, hogy az aksummlátor ment tönkre? Előre is köszönök minden segítséget.
-
gregorik
senior tag
a napokban múlt 2 éves a Micróm, szinte napi használat mellett ugyanúgy műxik, mint újkorában. ez nem mondható el túl sok DAP-ról, jó vétel volt.

-
tibibatsi
csendes tag
köszi szépen, már megoldódott: lemerítettem az aksit, így kikapcsolt a lejátszó. utána usb-re kötve feléledt újból, szal már működik rendesen! amit belinkeltél nagyon érdekes és köszönöm szépen, mert durvább esetben lehet, hogy alkalmaznom kellett volna az ott leírtakat! azt pedig eddig észre sem vettem, hogy a power gomb alatt van egy kis reset lyuk. köszi mégegyszer!

-
Raymond
titán
-
tibibatsi
csendes tag
Sziasztok!
Nemrégiben beruháztam egy zen plusra (2 gb), azonban ma sajnos lefagyott és nem reagál semmire (akkor fagyott le miközben a gépem újraindította magát, de ekkor már nem volt köztük adatforgalom!). próbáltam usb-re újból rákötni, szintén semmi... szóval most várom, hogy lemerüljön az aksija, aztán megpróbálok életet lehelni belé.... van valamilyen tapasztalatotok ezzel kapcsolatban? mondjuk ez még garis, hál istennek... (bocs az offért, de zen plusos topikot nem találtam).
[Szerkesztve] -
-
Raymond
titán
válasz
gregorik
üzenetére
Erre nincs valasz. A ket eszkoz teljesen mas igenyeket elegit ki. A Vision W tul nagy zsebben hordozasra. Ha viszont sokat utazol buszon/vonaton es van mit nezni (pl. kovetsz par usa tv sorozatot) akkor nem rossz egy video lejatszo. Viszont ha eladod a Micro-t hogy ezt megvehesd akkor nem lesz egy kis lejatszod amit barmikor barhova elvihetsz mert a Vision W ehez tul nagy.
-
Raymond
titán
válasz
maurizio
üzenetére
Kicsit megkesve, de ha meg nem oldottad meg:
Ha megvan a szamla (valakinel) akkor csereltesd a Creative-el mert meg garis (1 ev)
Ha nem garis akkor szetszedheted, valoszinuleg a kapcsolon levo muanyag pocok torott el. Leirhatnam hogyan szedd szet, de szerencsere van egy fenykepes cikk a neten
[link]
Eleg lesz a ''Disassembly - Step I''-ban szereplo lepeseket megtenni, az utolso kettot nem is kell (csavar eltavolitasa). Ha mar levetted a fedelet lathatod az ON/Lock kapcsolonal (a lyukon keresztul) megvan e meg a kis fekete muanyag pocok. Ha nem latszik akkor sajna letorott, ezert nem tudod kapcsolgatni. Sok mindent nem lehet csinalni vele, max megprobalhatod visszaragasztani (valahol a lejatszoban lesz belul).
Ehez jobban szt kell szedned, de a ''Disassembly - Step II''-ban a harmadik kepen lathato muvelet kozben nagyon konnyu eltorni/elhajlitani az ugyanabban a reszben utolso kepen piros keretekben lathato csatik fogait. Nem veletlenul van ott a figyelmeztetes. Ha ezeket elrontod, egy vagy tobb funkcio nem fog mukodni az ossze szereles utan (minimum a radio). Egyebkent ha szetszedes kozben nem is tortenik baj, osszerakas kozben meg mindig eltorhetsz/elhajlithatsz valamit es ugyanoda jutsz.
Szoval dontsd el, eleg sok riziko van szetszedesnel, foleg ha nincs ilyenben gyakorlatod. -
balfek
tag
szuper, akkor legalább értőtől kaptam választ.

s ok, hogy te nem érezted annak.
viszont nekem válaszolt, s én annak éreztem.
lehet, tévedtem, és ha bántó volt a véleményem, bocs - bár nem tudom, h. miért kéne az érzéseim ellenében cselekednem - ő se tette. nekem az ő szakértő ''hangsúlya'' volt kissé necces. -
maurizio
csendes tag
Tiszteletem mindenkinek!
Februárban, mikor Londonban voltam, kaptam egy Zen Micro-t, 6 gigás.
Az a gond vele, hogy gyakorlatilag már nem tudom bekapcsolni, csak USB-én
keresztül tudom használni, és ki/be kapcsolgatni. Biztos csak az érintkezés
szar, régebben is szenvedtem vele, de néha összejött.
Kérdésem az, szedett már szét valaki ilyet? Szét lehet egyáltalán?
Esetleg garanciaszervíz valahol, bármi ötlet - jöjjön.
-
balfek
tag
megértve, h. ők találták ki, s a nagy vetélytárs is ezt használja, s creative ezt favorizálja (bár nem tom miért, kicsit görcsös ragaszkodásnak tartom...)
de lelkük rajta, majd alkalmazkdodm.
a korábbi reakciómból pedig nem a meg nem értésnek kellett volna lejönnie, hanem annak a lereaglásának, h. a srác (Raymond) magyarázat nélkül (kioktatóan) próbált rábírni valamire (még ha az tanács formájában is hangzott el, de ez csak csomagolás volt).
a te válaszod korrekt információ, ok-okozat. rendben.
majd legközelebb jobban választok... -
rumos14
nagyúr
azt próbáld meg megérteni, hogy te hiába szeretnéd, nem lesz könyvtár alapú keresés a lejátszódban, mert a Creative az id3 tag alapján történő keresést favorizálja.
mint megtudtuk, ők találták ki ezt az eljárást, és a legsikeresebb lejátszó, az iPod is ezt használja. a Creative tehát sosem fog a Zen Micro-hoz ilyen firmware-t kiadni. kb. 2 éves a lejátszó, ha nagyon akarták volna, már rég megtették volna.
ha könyvtár alapján akarsz keresni, akkor más márka után kell(ett volna) nézned. -
Chandler
senior tag
hali
mi a vélemyényetek a creative zen micro photo rol?
érdemes olyat venni? mert a pixmanian lattam 52000 ft ert 8 gb osat...
sok a hibája? -
balfek
tag
lol?
szval szted nem lenne NEKEM kényelmesebb (kevesebb idő, energia, stb) egy firmware frissítéssel eljutni a kívánt állapothoz (sima dir alapú adatkezelés), mint akár 400-500 albumot végig taggelni egy még oly szuper cddb alapú renamerrel?
háát, tudod...akkor biztos más az elképzelésünk a kényelemről, praktikusságról.
még a jövőre nézve is.
azért kösz a konstruktivitást. -
balfek
tag
halihó!
nem oly rég vettem egy creative zen sleek photot (20gb) - s mostanra már nagyon idegesít a tag-based directory-a
nem tud valaki vmilyen helyet, módot, megoldást, ahogy/ahol ezt meg tudnám változtatni?
esetleg egy firmware...??
heeeeeelllp
-
Csacsy
csendes tag
Sziasztok!
Nekem sokáig volt egy fehér ilyen 5 gigás készülésem és nagyon meg voltam vele elégedve!
A teszt is meggyőzött, pláne mikor írták h még talán az iPodnál is jobban szól, ésbár nincs összehasonlítási alapom, valóban a gyári fülessel iy nagyon tiszta és meglepően jó benne a mély!
Ami csalódás talán, hogy az aksi amire írták h kb 12 órát bír max 3 órát volt képes végigjátszani, és a töltés is azért beletelt 2 órába!
Amíg nekem megvolt addig talán 1x ha befagyott, de futottam vele, meg pesten is tömegközlekedés mindig zsebben, semmi akadás, semmi megállás!
Aztán úgy 4 hónap után romlott el sajnos, a fülesnél az érintkezés vmiért elcsesződött és 1általán nem lehetett rajta zenét hallgatni csak ilyen furcsa hangok jöttek a fejhallgatóból! Persze ezt nem azért írom h bárkit is eltántorítsak, de jobb ha tudjátok, nemtom hogy ez mennyire általános hibája!
Összességében viszont valóban jó kis kütyü
Üdv -
Trak
addikt
válasz
verser233
üzenetére
Gari 1 év, ha jól tudom. Az, hogy olcsóbb-e ha rendelsz, mint itthon, annak utána kell nézni. Nézd meg itthon mennyiért tudnád megvenni, és nézd meg az online shopban is, aztán meglátod

Az online shopban először is válaszd ki, hogy Magyarországról vagy, akkor fogja mutatni az ide vonatkozó árakat.
Zen Vision:M™ €247.00 ex VAT €298.87 inc VAT
Ez alapján bruttó 298.87 euróba fog kerülni, és szerencsédre 99 EUR felett nincs szállítási díj.
Viszont csak dombornyomott bankkártyával lehet rendelni. Ez például az oka, hogy én még nem rendeltem a Micromhoz kiegészítőket a shopból.
[Szerkesztve] -
verser233
senior tag
Félig off:
Szóval én nem micro-t szeretnék, hanem Zen vision vagy zen vision M-et, és azt szeretném megtudni, hogy ha a creative online shopján keresztül vásárolok akkor az hogy is zajlik, mármint mennyi gari lesz, olcsóbb-e ha onnan rendelek, mintha itthon venném meg, mennyi a szállítási díj mennyi időbe tellik mire kihozzák stb stb.......................örülnék ha lenne itt olyan aki már rendelt onnan

-
villamos
őstag
izé.. mennyire szívós mégis a benne lévő vinyó, és az egész kütyü úgy általában?

-
Raymond
titán
válasz
villamos
üzenetére
Ha meg lesz ilyen maskor es a Clean Up nem segit, akkor formatozd is a Recovery Mode-ban es masold ra ujra a szamokat. A Reload Firmware opciot csak akkor valszd ha update-elni tudod a lejatszot a PC-n, mert az kitorli a firmware-t a lejatszorol hogy ujra felrakhasd a PC-rol.
-
Raymond
titán
válasz
villamos
üzenetére
1) Vedd ki az akkut
2) Tarsd az ON/Lock kapcsolot ON pozicioba mikozben visszateszed az akkut
3) Amikor a display felvillan, engedd el a gombot
4) A megjelent menubol valaszd a Clean Up opciot
5) Miutan lefutott akkor valaszd a Reboot-ot
Ujra ott lesz a Rebuilding Library boot kozben, de most mar le kene futnia. -
villamos
őstag
Új fejlemény: akkor is ezt csinálja, ha rákötöm számítógépre, és a gép nem érzékeli, hogy rá van téve.

Így persze firmware -t sem tudok frissíteni.
Még kikapcsolni sem tudom...
[Szerkesztve] -
villamos
őstag
Hali kb. egy hete vásároltam egy ilyen kütyüt. Egy ideig rendben is ment. Majd ma reggel előveszem, be akarom kapcsolni, de nem működik. Csak kiírja, hogy Re-Building Library, majd elkezd jobbra felé menni egy csík alatta. Ezután a végén megáll, és nem csinál semmit, teljesen lefagy, semmire sem reagál, csak akkor, ha kiveszem az aksit. Majd visszateszem, bekapcsolom, és eljátsza újra, és újra,
.
Mit tegyek?
Próbáltam tölteni is, de ha feltöltöm, akkor ugyanezt csinálja, valamitől nagyon megfeküdt szegény.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PayPal
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen házat vegyek?
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

Mintha az iPod-okhoz láttam volna ilyet, csak nem tudom, hogy ezek kompatibilisek-e egymással.

![[kép] [kép]](http://www.atelier.fr/gallery2/1media/2006/articles/creative-zen-vision-w.jpg)