Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
loszerafin
üzenetére
Lejott. Hetfon kiprobalom az enyemen. Majd irok mi a szitu.
''És köszönöm a segítséget''
Nincs mit, mert hat egyenlore nem sokat segitettem hacsak azzal nem hogy a vernyomasod biztos magasabb volt tegnap meg ma igy legalabb nem szedultel
-
loszerafin
senior tag
Megvan, persze, csak a tar-ra ment fel:
Bővebben: link
(És köszönöm a segítséget) -
Raymond
titán
válasz
loszerafin
üzenetére
OK, figyelem a topicot es leszedem amig fent van.
-
Raymond
titán
válasz
loszerafin
üzenetére
Touché...
Szep munka. Fel tudnad dobni az eredetit is hogy ki tudjam ugyanazzal a szammal probalni ? -
loszerafin
senior tag
Érzékeny? Inkább birkatürelmü:
''nalad allitolag nem'' : azaz lefordítva: valószínűleg nem igaz, amit mondok
De beszéljenek a tények, felvettem azt, amit hallok REW tekercseléskor.
A dal egy Bill Withers szám, lovely day.
3:24 mp, 2:50-től már csak a kórus ismétel, 3:14-től elkezd halkulni a szám (lekeverik).
Na most, ha 3:14-től elkezdek REW-vel tekerni, akkor hallom ahogy tovább halkul a dal, míg a lejátszó kijelzőjén a mp-ek visszafelé mennek.
Bővebben: link -
Raymond
titán
válasz
loszerafin
üzenetére
''Értem. akkor a, hazudok b, hülye vagyok.''
Ah, latom ennek nincs ertelme. Kicsit tul erzekeny vagy. -
loszerafin
senior tag
>1) ha a funkcio nem mukodne rendesen, egyikunknel se menne, ez nem lejatszo-fuggo
Aha. Majd - gondolom - megnézed hétfőn, mert most nincs nálad a lejátszód. Vagy tévedek?
>2) ha azert lenne nalad a gond mert a lejatszo hiba, akkor nem csak azzal lenne gond, mar >gariztatnod kellett volna ugyanis a hardveriba hasznalhatatlanna tenne a gepet
Pentek delutan vettem. Hova vigyem gariztatni hétvégén? De hétfőn elviszem.
3) ha nincs rendben valami, akkor inkabb a fileokra gyanakodnek.
1 gigányi cuccot tettem fel rá. Valamennyi csak nem lehet rossz.
Plussz volt már format és új firmware is.
>hihetetlen a hibas mukodesrol szolo sztori.
Értem. akkor a, hazudok b, hülye vagyok. -
Raymond
titán
válasz
loszerafin
üzenetére
''Uraim, már megbocsássatok...''
Semmi gond
Ha csak harmunknal maradok, akkor a funkcio jol mukodik nalam is es Jannn-al is, nalad allitolag nem. Ebbol te arra kovetkeztetsz, hogy a funkcio hibas. Itt viszont a te kovetkeztetesed a hibas:
''EZ a lejátszó a kezemben mit csinál a cue/review funkcióra.''
1) ha a funkcio nem mukodne rendesen, egyikunknel se menne, ez nem lejatszo-fuggo
2) ha azert lenne nalad a gond mert a lejatszo hiba, akkor nem csak azzal lenne gond, mar gariztatnod kellett volna ugyanis a hardveriba hasznalhatatlanna tenne a gepet
3) ha nincs rendben valami, akkor inkabb a fileokra gyanakodnek.
Remelem nem idegitelek mar kora delutan ezzel, de a fent leirt okok miatt remelem mar erted hogy miert hihetetlen a hibas mukodesrol szolo sztori.
Amugy szep makrokat csinal a geped.... -
loszerafin
senior tag
És ugyanez, ha lcd orientation átállítva
![[kép] [kép]](http://www.fw.hu/keklo/muvo-n200/kezben-2.gif)
-
loszerafin
senior tag
Jobb kézben tartva, lcd orientation alaphelyzetben.
![[kép] [kép]](http://www.fw.hu/keklo/muvo-n200/kezben-1.gif)
-
loszerafin
senior tag
Line in, usb
![[kép] [kép]](http://www.fw.hu/keklo/muvo-n200/in-usb.gif)
-
loszerafin
senior tag
A füles helye:
![[kép] [kép]](http://www.fw.hu/keklo/muvo-n200/out.gif)
-
loszerafin
senior tag
A kezelőgombok:
(hangerő le, fel és a tekerés/számváltás/menü)![[kép] [kép]](http://www.fw.hu/keklo/muvo-n200/gombok.gif)
-
loszerafin
senior tag
Pár kép, ha nem unjátok még a témát.
Tehát következzék Creative Muvo N200, fekete
Hátulról, egy db. AAA-s akksi társaságában:![[kép] [kép]](http://www.fw.hu/keklo/muvo-n200/hatulrol.gif)
-
loszerafin
senior tag
>Cue-review dologban Raymondnak van igaza, nálam is tökéletesen működött már a gyári firmwarrel is, >meg az újjal is...
Uraim, már megbocsássatok, de abban Raymondnak NEM lehet igaza, hogy EZ a lejátszó a kezemben mit csinál a cue/review funkcióra.
Az egy más dolog, hogy R-é vagy a Tied mit csinál.
De abban vitázni, hogy EZ a lejátszó mit csinál, tökéletesen értelmetlen.
>nem tom mit kell parázni a firwmare frissítéssel, sok láma van...
Igen, vannak lámák. Örüljünk neki, hogy Te nem vagy az. -
Jannn
aktív tag
Igen, az biztos hogy függ a zenei stílustól is.. Ezt a basszus dolgot most például egy depeche mode albumnál vettem észre
-
Jannn
aktív tag
Egyrészt mert fehér.. (ez a legkevesebb)
aztán mert a basszusoknál beletorzít...
hosszú távon kényelmetlen (egyrész mert egy nagy bumszli másrészt kicsit bántja a fülem a hangzása...) kb. ennyi, ha rászánsz majd egyszer 2500 ft-ot (tecsóban vettem) és veszel egy mx400asat akkor majd rájössz....
Na, most direkt elővettem és naggyon gázos de télleg... puffog a basszusnál, és a magas meg tompa.. A gép többet tud mint a gyári füles... ez TUTI!!!
Ja, most jutott eszembe, valaki írta hogy kapott nyakba akasztót is... az én dobozomban nem volt semmi ilyesmi

[Szerkesztve] -
Jannn
aktív tag
Szerintem meg a gyári füles gagyi, főleg ha azt nézzük hogy elég idióta ez a fehér szín.. Lecseréltem Mx400-asra azzal sokkal jobb a hangja+az legalább fekete...
Cue-review dologban Raymondnak van igaza, nálam is tökéletesen működött már a gyári firmwarrel is, meg az újjal is...
(nem tom mit kell parázni a firwmare frissítéssel, sok láma van...
Én az otthoni asztali philips DVD írót is frisssítettem már, és az a kis muvo árának többszöröse, mégse szartam be, mer ha nem megy, legfeljebb visszanyomom az eredetit rá!)
Én viszont nem szeretem a Cue-Rw-t, mert így a belehallgatás miatt lelassul a tekerés, szóval ki is kapcsoltam...
16ohm és 32 ohm között én sem tudom mi a különbség .. valaki?? -
Kispósi
aktív tag
Azt vágjátok hogy ehhez milyen füles a legjobb? sennheiser 350 (16 Ohm) vagy 400 (32 Ohm) a jobb? Egyáltalán mi alapján lehet eldönteni... ilyesmikben segítsetek pls.

-
Raymond
titán
válasz
loszerafin
üzenetére
''És vannak még más okok, amiről nem biztos, hogy tudsz.''
Mire gondolsz peldaul ? -
Raymond
titán
válasz
loszerafin
üzenetére
''Biztos igazad van.''
Igen
A Cue/Review funkcio az 1.10.02 firmware-ben volt benne eloszor, mivel az hozta az Audible tamogatast es ehez kell. A Creative weboldalan csak az utolsot talalod, igy ott nem latod, de pl. ezen az oldalon meg ott az elozo verzio:
Ha kinyitod a readme file-t lathatod hogy az altalad beollozott resz ott is benne van.
Egybkent amit idezel csak a funkcio leirasa. Ami javitva van az a ''Fixes'' resznel talahato. -
Kispósi
aktív tag
Ha jól tudom akkor 1 mélységig kezeli a könyvtárakat. Na és mi van akkor ha mélyebb? nem veszi észre?
-
Raymond
titán
válasz
loszerafin
üzenetére
Az utolso van fent amit felsz felrakni
De abban nem orvosolnak ilyesmit.
[Szerkesztve] -
Raymond
titán
válasz
loszerafin
üzenetére
Vitat megelozve - tapasztalatbol mondom hogy barmelyik MuVo-t belovod. Akkor nem megy ha tenyleg halott, az viszont nem a flashelestol kovetkezik be.
-
loszerafin
senior tag
Akkor légyszives emlékezetből mondd meg, milyen firmware-ed van és hagyjuk egymást aludni.
Azért engem kissé kiborít az ilyen ''vita''. Olyan, mintha előttem lenne egy narancs valaki meg a net másik végéből azt mondaná, citrom (nincs webkamerám)
Ez a tekerés tipikus szoftveres hiba. Ráadásul a következő firmware leírásában olvasható, hogy orvosolták. Akkor meg minek erre szót vesztegetni. -
Raymond
titán
válasz
loszerafin
üzenetére
En is a tekeresre gondoltam, azt hittem te a lejatszasra:
Pl.a szam 1p 10mp-n al. Elkezdesz visszafele tekerni, ekkor ugrik egyet hatra (mondjuk az 1p 07mp-re, es lejatszik egy darabot a normalis iranyba, utana ugrik megint (1p 04mp) es megint lejatszik egy darabot a normalis iranyba. Nalad nem igy mukodik ? Mert ha igen, akkor minden OK.
Pont az a gondom hogy ott a meloban hagytam es nem latom, csak emlekezetbol irok (de azert az emlekezetem eleg jo
) -
loszerafin
senior tag
Jó, a 30 mp-et a hasamra ütve mondtam.
visszafelé lejátszás:
Nem visszafelé játszok le vele, hanem visszafelé TEKEREK, ekkor a dalból az apró részletek sorrendje visszafelé következnék (értelemszerűen), egy-egy apró részletnek természetesen a rendes irányban kellene hallatszania.
De figyuzz ide, hadd kérdezzek: Neked van ilyen lejátszód? Vagy ott van előtted? -
Raymond
titán
válasz
loszerafin
üzenetére
A leirasodbol itelve valami nem OK. 3mp alatt nem tekersz le 30 mp-t, mivel meg kikapcsolt Cue/Review esten sem gyorsul fel addigra annyit a tekeres.
Oh, es visszafele nem jatszik le - ez nem bug
[Szerkesztve] -
loszerafin
senior tag
Csak kipróbáltam megint, annyira határozott voltál.
Mivel előszőr se tudtam, mi ez a Cue/review a menüben, rögtön kipróbáltam.
Mikor észrevettem a tekerés hibát, rögtön erre a menüpontra gyanakodtam, és kikapcsoltam, de semmi változás.
Most újra bekapcsoltam, továbbra se működik rendesen. -
M@trixfan
addikt
Először teljesen viccnek szántam, de ha belegondolsz objektíven akkor ilyen jellegű probléma valóban nem adódika Shuffle-nél. Különben majdnem iPodot vettem anno, viszont sokan panaszkodtak az elektrosztatikus HDD zajra ami behallatszik + hangminőségre nem győzött meg (2G, 3G iPod).
-
loszerafin
senior tag
Cue/review funkció:
Én pontosan tudom, hogy kell ennek a funkciónak működnie, elég sok lejátszóm volt már.. A saját lejátszóm pl. jól csinálja, ez a lejátszó ezzel a firmware-rel viszont nem.
A menüben benne van, de nyilván még nem volt kész a funkció.
Most itt vitázhatunk ezen, csak értelme nincs.
Egy példa:
Egy dal 3. mpénél elkezdek tekerni 3 másodpercig. Az eközben hallott zene az a dal 3-6 mpig terjedő szakasza, rövid megszakításokkal (=szaggatottan). Amikor elengedem a tekerés gombot, akkor a 30-ik mp-től folytaja a lejátszást.
Tehát ennek így kell működnie? Ne vicceljünk, kérem. -
Raymond
titán
válasz
loszerafin
üzenetére
Meg olvastam az eredetit, de latom rajottel mi a helyzet

-
Kispósi
aktív tag
válasz
loszerafin
üzenetére
Kircsi

-
Raymond
titán
válasz
loszerafin
üzenetére
1) A garit nem veszted el
2) Nem megy tonkre ha valami balul sulne el akkor sem - meg mindig lehet flashelni utana...
3) A Cue/Review nem valtozik az uj fw-el, mivel ugy mukoduik ahogy kell mar azzal is ami rajta van -
Raymond
titán
A Cue/Review funkcio azt csinalja ami a leirasban van, csak lehet nem ugy ahogy azt elkepzelitek aszerint a leiras szerint. Ha aktivalod lasabb lesz a tekeres, mivel szaggatottan hallhatod a szamot kozben. Lehet sokan a leirasbol arra kovetkeztetnek, hogy gyorsabban fogja lejatszani a szamot amig teker, de ez nem igy van. A funkcio egyebkent az Audible tamogatashoz kell.
M@trixfan - relem azt az iPod Shuffle-s beszolast tenyleg csak viccnek szantad... -
Kispósi
aktív tag
Ja amúgy fekete vagy fehér?
-
Kispósi
aktív tag
Ok
Majd én... 
-
loszerafin
senior tag
Tudod Te azt! a Windows is tudja. Mikor az ember audio cd-t másol a winchesterére a Media Player-rel, akkor alapból copy protected-ek a zenék.
Ez mondjuk nagyon hasznos tud lenni, egy ismerősőm több 100 cd-t másolt így, azután most csak a saját otthoni pc-jén tudja lejátszani őket... -
Kispósi
aktív tag
akkor nyomd fel rá az új fw-t ha gondolod. Bővebben: link
-
loszerafin
senior tag
Aha, igaz. Ez a cue/review akkor az lesz, amit az előző hozzászólásban hiányoltam/kifogásoltam, csak még nem működik.
-
M@trixfan
addikt
válasz
loszerafin
üzenetére
Sajnos gyakran előforduló jelenség, de az még szerencsés ha csak a háttérvilágítás. Megdrágítaná a sorozatgyártást ha DA és a fejhallgató erősítője árnyékolást kapna. Ilyen szempontból előnyös az iPod Shuffle, hogy nincs rajta kijelző csak a legfontosabb gombok.

-
Kispósi
aktív tag
Eza DRM ez mi? erröl még semmit sem hallottam
-
loszerafin
senior tag
Gyorstekerésnél nem hallani a zenét (ez egyébként általában így van, de a felsőbb kategóriás lejátszóknál azért hallani a zenét tekerés közben) mondjuk felső kategória az nem ez az ár egy 1G-s lejátszónál.
Ami engem zavar, (nyilván bug)
hogy CBR-es mp3-nál mindegy merre tekerek, hallani a zenét, de csak előre.
Érthetőbben:
Mikor előre tekertem, azt hittem, közben hallom a zenét. De nem, inkább olyan, mintha nem kapcsolódna ki a lejátszás gyorstekerés közben.
Mikor visszafelé tekerek, akkor is játszik le tovább, csak kicsi megszakításokkar. Mikor elengedem a tekerőgombot, akkor persze arról a helyről kezdi a lejátszást, ahova eltekertem -
Kispósi
aktív tag
Na ez az új FW:version 1.11.01
Added Features or Enhancements:
Supports the playback of Audible tracks with DRM (Digital Rights Management) content protection. Important: To transfer Audible audio content with DRM content protection, you must have AudibleManager® version 4.xx or later installed.
Enables you to skip sections within an Audible track.
Adds a Cue/Review feature which enables you to listen to a track while scanning forward or backward within it. This feature is disabled by default.
Fixes:
Reduces rare instances where the player stops responding.
Resolves the issue of inconsistent folder playback sequence.
Requirements:
Microsoft® Windows XP, Windows 2000, Windows Millennium Edition or Windows 98 Second Edition
Available USB port (version 1.1 or higher)
Creative MuVo Micro N200
Notes:
This firmware upgrade only works with Creative MuVo Micro N200 players. Do not install this upgrade to other players.
To install this firmware upgrade, do the following:
Download the MuVoN200_PCFW_LB_1_11_01.exe file into your local hard disk.
Connect the player to your computer.
Double-click the firmware upgrade file and follow the instructions on the screen.
To skip sections within an Audible track:
Press the scroller while the Audible track is being played back.
Scroll Select the Skip Section icon to enable the Skip Section function.
Turn the scroller in the desired direction to skip sections within the track.
Skipping to the beginning of an Audible track is only possible when the Skip Section function is enabled.
Turning the scroller toward the left during regular playback (when the Skip Section function is not enabled) will cause your player to skip to the previous track.
To enable the Cue/Review feature:
Press the scroller. The Main Menu appears.
Scroll Select the Settings icon.
Scroll Select the Cue/Review icon.
Scroll Select the On option.
AudibleManager can be obtained from www.audible.com/software. -
Kispósi
aktív tag
válasz
loszerafin
üzenetére
Nem hiszem. De mindjjárt megnézem mert olvastam az FW -ben. ha jót tom ez egy új ''fícsör''

-
M@trixfan
addikt
A kijelző / gombok elektronikája nem szórja meg zajjal a kimenetet?
-
loszerafin
senior tag
Van egy csomó nyelv, de magyar nincs.
A firmware 1.10.02, ''e'' betűnek nyoma sincs.
De nem is nagyon fontos a nyelv, mert piktogramok vannak, mégpedig jók, úgyhogy lehet kezelni angol nélkül is. A mindennapi használathoz meg úgyse kell semmi csak annyi, hogy ''music'' kell a zenelejátszáshoz (a pikto egy óriási hangjegy) meg ''FM radio'' az a radio (a pikto egy régi antennás rádió) szóval 10 IQ felett szvsz elboldogul vele az ember
-
Kispósi
aktív tag
Ja meg ha már a másik topicban feljött: dalszöveget meg tud jeleníteni? (bár ez se olan fontos csak gondoltam megkérdezem)
-
loszerafin
senior tag
A csomag tartalma is megér egy hozzászólást:
Füles és nyakbaakasztó (persze, persze).
Valami CD, nem néztem. Minek is?
Line in kábel
Karszalag
Átlátszó hordozó tok
Ez a két utolsó dolog nagyon hasznos, sportoláskor meg nyáron, amikor csak póló van rajtunk.
Megjegyzem, ha karra helyezzük ,akkor is jól jöhet az LCD panel ''fordítása'' (jobb kar, bal kar), szóval még 1 jó pont ugyanazért a funkcióért.
Egyébként ez annyira újdonság volt számomra, hogy még mindig nem tértem napirendre.
Sajnos a csomagolása az nem túl jó, olyan körbeforrasztott átlátszó műanyag ''dobozban'' van, amit csak ollóval körbevágva lehet kinyitni, szóval abba visszacsomagolni nehézkes. -
Kispósi
aktív tag
Na már alig várom! A menüje angol vagy van magyar is rajta? mondjuk az angol se zavar...

[Szerkesztve] -
loszerafin
senior tag
Creative MuVo N200:
Nagyon, nagyon kicsi.
Nagyon, nagyon könnyű (elemmel együtt is)
Megy NiMH akksival.
A méretéről:
Szvsz nem nagyon lehet kisebb, a csatlakozózk és a gombok meg a kijelző miatt. És persze az AAA-s elemnek is el kell férnie.
Pár info:
-Van user EQ
-Tökéletes RESUME funkció
(Ilyen jót még nem láttam: ha belépek a rádióba és vissza zenehallgatáshoz, akkor is onnan folytatja, ahol kiléptem)
-Rádió:Tökéletes, autoscan, stereo, van finomhangolás.
-Én a joy-t jobban szeretem, de volt pár ilyen ''tekerőgombos'' lejátszóm, ez nagyon jó kivitelű. Érezni rajta, hogy nem fog tönkremenni.
(Aki nem ismeri:
jobbra húzva teker vissza, balra húzva előre, csak pöccintve számot vált, lenyomva menü)
-Diktafonja WAV-ba vesz fel
-Rádióról WAV-ba vesz fel
-Line in-ről 92/128/160 kbit/sec-es MP3-ba kódol.
-Eszi a VBR-t
És még egy, amitől majdnem elájultam:
Beállítható, hogy az LCD-n a feliratok fordítva legyenek!
De nem is ettől ájultam el, mert szvsz így áll kézre, hanem attól, hogy ilyenkor a tekerőgomb
FORDÍTVA
működik! Persze így utólag belátom, hogy így kell működnie, na de mégis!
Annyira természetes volt, hogy észre se vettem, csak 5 perc múlva csodálkoztam rá.
Szerintem ez az ERGONÓMIA! -
Kispósi
aktív tag
Hát az enyém még nincs meg. Csak folymatban van a hozzá jutás eg 1 GB-os n200 hoz

-
Kispósi
aktív tag
Az amcsi FW az n200 esetében is hangosabb az európainál?
-
atosz
őstag
Jahh akkor jol gondoltam, kb mint egy gyufaskatulya felesbe (vagy harmadaba?) vagva... Osszvissz 30g, a karkotom nehezebb, illetve a fules is szvsz.

Jahh en nem akartam itt semmit, meg semmi flame pls, csak meglattam a kepet, aztan beirtam.
Alairom, az Inno USB 1.1 csak, de nekem ez eleg, par perc alatt teletettem az 500 megat. Tul gyakran ugysem variialok rajta. -
-
-
Raymond
titán
Itt van meg ket kep annak aki a meretrol szeretne jobb elkepzelest kapni:
Jannn
aktív tag
Köszi, tőled tudtam én is meg (tx fm topikból
) 
-
Raymond
titán
Ja, megjelent. Itt van:
Jannn
aktív tag
Megjelent a legújabb firmware

Még nem nagyon tudom h mit módosítottak -
Kispósi
aktív tag
ok köszi akkor marad az n200
-
Kispósi
aktív tag
Mi a különbség a v200 és az n200 között?
-
Raymond
titán
''De ha EQban mindent maxra teszek akkor meg bántja a fülem...''
Egyszer tul csendes, maskor meg tul hangos.....
Probald ugy, hogy a V alak megmarad, de kicsit feljebb tolod a kozepfrekiket.
Formattalnii lehet, de csak FAT es FAT32 van tamogatva. Ha NTFS-re rakod, akkor bootolas kozben egy hibauzenetet kapsz. -
Jannn
aktív tag
De ha EQban mindent maxra teszek akkor meg bántja a fülem... (én V alakba rendezem az EQ-t )

N200+SennheiserMx400 = überálom
Ja, és a legfontosabb: vajon lehet ''formattálni'' az mp3 lejátszókat?? fat32-ben van alapból, és így ''csak'' 495MB az 512-es... NTFSben valamivel jobb lenne a helyzet..
[Szerkesztve] -
DereX
csendes tag
Ha valkit érdekel lejátszó:
Kispósi
aktív tag
Vagy megpróbálhatod Sounk Forge-al (vagy más szerkesztö progival) hangosabbra venni egy kicsit az mp3-akat.
-
Raymond
titán
''Viszont még mindig kicsit halknak találom a halkabb mp3-aknál (pl. Jean M J. album) nem tudom hogy lehetne ''orvosolni''
Probald meg a Custom EQ-ban minden savot a maximumra allitani. Nem tudom melyik JMJ albumot hallgatod, de regebben a CD-ket messze nem kevertek olyan hangosra mint manapsag. -
Jannn
aktív tag
Magánszemélyeket nem szolgálnak ki... Egyik ismerősöm számgépes, van cége meg minden - megrendeltem és elmentem érte (26+áfa)
De ahogy nézem, normál boltban 27-28+áfa-ba kerül (512-es), tehát az a +1-2 ezer forint szvsz nem annyira számít..
Ja, és mégis beadtam a derekam, vettem hozzá egy sennheiser mx400-as fülest.. Hááát tényleg megéri azt a 2500ft-os árát, több órán át hallgattam és nem fájdult meg a fülem mint a többi itthoni fülessel (a gyári creative és egy panasonic) nagyon szép tisztán szól és jók a mélyek is nagyon!!!
Viszont még mindig kicsit halknak találom a halkabb mp3-aknál (pl. Jean M J. album) nem tudom hogy lehetne ''orvosolni''
(én lennék süket??
)
[Szerkesztve] -
Kispósi
aktív tag
Wááá

Köszi szépen! Kira. Már csak a nagyker érdekel majd
[Szerkesztve] -
Raymond
titán
Itt egy kep amin eleg jol latszik a meret:
Kispósi
aktív tag
Ja és azt a képet el tudnád küldeni emaliban? kiváncsi vagyok....

-
Kispósi
aktív tag
Meggyőztél! 
Akkor te nem neten rendelted. Szabad erröl a nagykerröl többet is mondanod? Pl hol található és, hogy csak cégeknek adnak-e. Mert gonodlom bemennék magánszemélyként nem adnak egyet. Vagy de? Az kircsi lenne
-
Jannn
aktív tag
Az enyém 26+áfa volt, nagykerből...
De megéri az árát mert nagyon fasza!! Tényleg semmi súlya nincs és ráadásul nagyon pici.. van róla kép a tenyeremből, de nem tudom felrakni sehova sem
128ast v 256ost már nem éri meg venni, 512 az minimum kell... (gondolj bele, egy 256kbps-es album simán 128megánál is több..)
Gyors az usb 2.0-ja is, szóval ha úgy adódik hogy valamit le kell rá menteni, elég sok adat ráfér...
Gyönyörű tisztán szól, csak a hozzá adott fülest kell eldobni, mert bár azon is tiszta, a mély hangoknál torzít (én egy régi panasonic discmanhez kapott fülessel hallgatom, nem tudom mennyivel lenne jobb egy sennheiser...- nekem így is nagyon jónak tűnik) -
Kispósi
aktív tag
Na közben szétnéztem a neten

A legolcsóbb amit találtam az itt volt: Bővebben: link
Ennyiért: 35 640
Amúgy nincs nagy eltérés a webáruházak között, de fogalmam sincs melyik mennyire megbízható. Ebben tudtok segíteni? Mármint hogy honnan rendeljem meg. Vagy tökmind1? Mert még soha nem rendeltem netröl
-
Raymond
titán
-
Kispósi
aktív tag
Ok. Már csal egy kérdésem van. Te hol és mennyiért vetted? Ha jól emlékszem én még csak a pixamanian láttam. Asszem az ár fog dönteni

-
Jannn
aktív tag
Kispósi: N200 valamivel többet tud mint a Tx Fm: pl. van rajta line in bemenet ahonnan real time tudsz mp3ba encodeolni pl. a haver discmanjéről

Tx Fmnél kisebb, szebb , viszont madzagos... döntse el mindenki mi a jó neki.. -
Jannn
aktív tag
Nincsen ''e'' betű viszont vannak olyan helyzetek amikor tényleg nem elég a max. hangerő és én sem vagyok az akitől a bkv busz zeng.. (még a szomszéd se hallja aki mondjuk mellettem áll)
Egyszer jártomban a Hungária krt. mellett mentem és a kocsik zajától nem hallottam a zenét!!! grrrrrrr -
Kispósi
aktív tag
Engem érdekelne! Pár dolgot írnál róla? Most erösen gondokodom hogy a tx fm helyett egy n200-at vegyek 512-vel. Képet tudsz csinálni róla hogy a kezedben mekkora?
-
Jannn
aktív tag
Hi!
Ha valakit érdekel, az jöjjön ide...
Kérdés: hogy lehetne más firmwarrel hangosabbá tenni???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Jövedelem
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) AMD Ryzen 3 1200 4-Core 3.1GHz - AM4
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Holnap majd tolok is fel rola kepet, ma mar nincs kedvem.
)