Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
DigitXT
üzenetére
Azt nem értem, hogy a Gigabyte miért olyan alaplapokat gyárt, ami nem a core-t nézi, hanem a case-t?! Vagy a legjobb lenne, ha mindig a nagyobbat nézné, és ahhoz igazítaná a ventillátor sebességet. Azt hiszem ezzel az egésszel nem fogok tudni mit tenni.
Beszórtam közben a kézi vezérlését, aztán kivezettem a floppy helyére. Így 350-1225-ig tudom kézzel változtatni a sebességét. Elmegy, de jobban tetszene, ha elmenne egészen 1440-ig, ahogy kézi vezérlés nélkül. Most nagyjából annyi a terv, hogy feltekerem CPU intenzív dolgoknál, egyébként meg olyan 5-600 RPM körül járatom. Legkésőbb jövő héten megjön a paszta, akkor majd tudok mondani tovább fejleményt, hátha javít valamit a helyzeten.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
DigitXT
üzenetére
Azt írják, hogy nem valami egyszerű úgy eltávolítani, hogy ne kukázzam a CPU-t, szóval ez ugrott. [link] Egyébként egy socket 775-ös alaplapba raktam egy 771-es foglalatba való 4 magos Xeont. Alapból melegedős fajta, de ezzel a ventillátorral azért egy 15 fokkal hidegebbnek kéne lennie a magoknak alap járaton is. Most tartok ott, hogy maxra járatva a ventillátort van olyan hőfokon, mint kellene neki, ha játszok. Elméletileg holnap jön meg a paszta, amit rendeltem, újrahúzom a ventillátor alatt, aztán meglátjuk lesz e hatása. Ha nem, akkor gondolom olcsó húsnak híg a leve. Itt vettem hardveraprón a CPU-t, lehet, hogy nem kellett volna...
Csak halkan jegyzem meg, hogy a linkelt cikk szerint nem pasztásak ezeknél a Core 2 duo jellegű dolgoknál a kupakok, hanem rá vannak forrasztva. Abból kiindulva, hogy ez a Xeon is szinte ugyanaz, mint Core 2 duo, csak 2 helyett 4 maggal, úgy gondolom, hogy ez is ugyanúgy forrasztva van, tehát nem valószínű, hogy ilyen kupak alatti paszta jellegű problémája lenne. Már ha a kupak alatt az alumínium lemezt értetted, amit a processzor fölé tesznek, hogy jobban eloszlassa a hőt a hűtőnek.
-
inf3rno
nagyúr
Sziasztok!
A rossz pasztázás okozhatja azt, hogy a magok 65°C-ra is felmennek, miközben a tok 30°C körül marad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy ruhás topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- 2. és 3. generációs processzorok.
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest