Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
javiKA
csendes tag
Ti csak az 10000 napja itt levők üzeneteit látjátok vagy reflexből nem akartok válaszolni? Ennyi erővel ezt regelésnél is írjátok ki, és rögtön megcsappan majd a létszám. Egy teljesen normális kérdést feltettem és mindenki szart rá válaszolni...
-
javiKA
csendes tag
Sziasztok. Egy kis segítség kéne. Eddig egy Cooler Master Hyper TX2 volt a gépen ami az ASRock 4CoreDual lapomon 38-40 fokra hűtötte a Core 2 Duo E4400om alap órajelen (2.0ghz) ez olyan 45 fokra emelkedett amikor Asus P5B-re váltottam pedig semmit sem húztam. Jelenleg egy Thermaltake Aquarius II-vel hűtöm a gépet, melyet bár nem 775ös foglalatra terveztek, de megoldottam a lefogatást. Hosszas és bonyodalmas munka után, everes-t be meglepődtem. Mivel 47 fok volt a procim hőmérséklete ami számomra kicsit magasnak tűnik. Tudomásom szerint alap órajelen az optimális hőmérséklet olyan 40fok körül mozog. Tudtok ebben segíteni, hogy mi az optimális? És mivel tudom kiküszöbölni a problémát? Új pumpa vagy új blokk?
Inkább privátot írjatok ha kérhetem, azt jobban le tudom követni, kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest