Hirdetés
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zyone
csendes tag
válasz
Attila8006
üzenetére
Helo ! Most lett a gépbe rakva ez a processzor(core 2 duo e 8400 + ( használt asus (nekem új) alaplap) amikor újraraktam a win 7 et
a fan speed maxon pörgött a képen is látni 5500 körül és nagyon hangos volt. A biosban találtam opciókat
silent - optional(vagy optimal ) és performance. Így jóval halkabb és alapbol 1350 rpm -en megy játék közbe 1800-2000 re ugrik fel max és a procik 50-60 fok között vannak a video kártya nvidia geforce n210 pedig 50 fok körülre. ( Ha jól tudom gyári benne minden hűtés ). Ezek a fokok normálisak ? + a három közül melyik lenne a legjobb választás? Köszi előre is ! -
nem_tom
őstag
válasz
Attila8006
üzenetére
Sikerült orvosolni a problémát. Beszereztem iPonból egy Thermaltake Contact 16 CPU-hűtőt. Most 20 perc Everest után nem megy 70 fok fölé. Visszaraktam a Gainward 9600GT-met is, az se megy 85 fok fölé (5 perc után ellaposodik a grafikon és 10 perc teszt után sem változik. Egyedül az alaplap, ami eléri a 82 fokot.
-
nem_tom
őstag
válasz
Attila8006
üzenetére
Kipróbáltam másik tápegységgel. Az 500-as Cooler Mastert egy próba erejéig helyettesítettem egy Xilence 550W-os táppal. Az eredmény változatlan. Ez valószínűleg alaplap lesz.

-
nem_tom
őstag
válasz
Attila8006
üzenetére
Tápegység cserén esett át a gép pár hónappal ezelőtt. Most egy új Coolermaster táp van benne. Előtte egy FSP volt, ami különös módon elfüstölt. Nem emlékszem, hogy a váltás előtt mutatkoztak volna túlmelegedés jelei. Ki tudnám próbálni másik tápegységgel, de a procit másik gépben aligha. Nincs ismerősöm se, akinek AM2-es gépe van a környéken.
-
nem_tom
őstag
válasz
Attila8006
üzenetére
Egy fátylas réteg van felhordva a proci teljes hőleadó felületén, ujjal elkenegetve, nem pötyögtetve.
A borda felhelyezése után nyomás alatt tarva alatt, mozgattam fel-le, jobbra-balra, kicsit megforgattam a helyén, hogy megbizonyosodjak, fixen ott van.
Első ránézésre nem látok púpos kondenzátorokat, de hangot sem hallok.
Ez egyébként pont egy ilyen buta alaplap, amiben nincs BIOS-menü a tuningra. Gigabyte M61PME-S2P -
Atesz1978
senior tag
válasz
Attila8006
üzenetére
Terhelés alatt 45fok az nagyon jó pláne nyáron!
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Attila8006
üzenetére
Teljesen normális hőfokok és "viselkedés". Nincs ott semmi hiba. Fagy valami program, vagy miért az aggodalom?

Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Hobby rádiós topik
- Battlefield 6
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest