- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #9212 üzenetére
Lesz..
Szegeden volt egy (nem röhögni) nyelvtanár bnőm.1x kedvezni akart nekem és elvitt a "zacc"-ba..Kinéztem az ablakon, látom sok kopasz ott ácsorog. Leléptem. Azok örültek nekem, bár kicsit idegesek voltak. Mutogatták, hogy melyik sárorban van a pirotechnika stb..Rájöttem..valami őrzővédő gyerekek voltak és vmi télbúcsúztató bulira készültek, azt őrizték. Jött a bnőm, s nagyon fázott. Mondom hát nekik, hogy, ok, Oi! de én most lépek mert fázik a szaros. Mire ők:Hát nem ellenőrzés vagyok? Honnan jöttem? Mondom: Szeből a kocsmából..--furán néztek
Mit illik 1,248v-on mennie egy 3200-cerkának, és..mi a faszért bootol azóta 2x a gépem?
Most is megy a prime, gondoltam leellenőrzöm, mi a francot vettem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest