- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #5572 üzenetére
A lapot kaoszpapja kollegától vetted gondolom.Már csak azért mert fsb-be bízonyított az a lap nem kicsit.Téged meg az ilyenek izgatnak.
Na de ha onnan van akkor nyomhatod az fsb-t.Ne szégyellősködj.
Amugy van az apróba ud3p lap 27k-ba.Gondolkoztam már rajta,de még átgondolom mert igazából semmi hátrányt nem érzek p35-be,csak még is a p45 valahogy jobban teccik.Meg hát jól ment nekem is az ud3p mikor megvolt.Asus premium lapot már el is adtam itt helybe.Levette a bolt.Igaz jó alacsony áron de itt a ph-n se mennek az asus lapok nagyon,és itt alkudoztak volna csak rá.26k-nál nem kaptam volna többet itt se érte,és akkor eszem az ideget a sok idióta miatt,meg postázhatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Filmvilág
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Táp ventilátor csere
- Autóhifi
- További aktív témák...
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest