- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát inkább ne is próbáld meg egy Quad-al én használtam egy UD3R.et Q9550.el! bekapcsolt LLC.melett biosban adtam procinak 1,325 ami win alatt lett 1,272 re blend iditásnál rögtön lement 1,264.re de elég sűtűn le esett 1,246.ra is! ha kikapcsoltam az LLC.t használhatatlan volt vagy csak brutálisan nagy 1,40.es procifesz el ami blend alatt 1,264.ra esett le! énis meg elégeltem ez miadt a lapot és 2.hónap használat után lecseréltem!
-
bzs73
őstag
Hát nekem is volt ud3r is és ud3p is.Mondhatom nagyon jól mennek azok a lapok de tényleg brutális nagy a dropp már nagyobb feszen és ingadozik is.Én ezért váltam meg tőlük,amúgy meg nagyon mennek.Hát york procinál még nagyobb a dropp.Ott képtelenség llc nélkül használni.
Aztán nézd meg hogy eltűntek a piacról.Sehol nem kapni őket pedig volna rá kereslet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest