Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát inkább ne is próbáld meg egy Quad-al én használtam egy UD3R.et Q9550.el! bekapcsolt LLC.melett biosban adtam procinak 1,325 ami win alatt lett 1,272 re blend iditásnál rögtön lement 1,264.re de elég sűtűn le esett 1,246.ra is! ha kikapcsoltam az LLC.t használhatatlan volt vagy csak brutálisan nagy 1,40.es procifesz el ami blend alatt 1,264.ra esett le! énis meg elégeltem ez miadt a lapot és 2.hónap használat után lecseréltem!

-
bzs73
őstag
Hát nekem is volt ud3r is és ud3p is.Mondhatom nagyon jól mennek azok a lapok de tényleg brutális nagy a dropp már nagyobb feszen és ingadozik is.Én ezért váltam meg tőlük,amúgy meg nagyon mennek.Hát york procinál még nagyobb a dropp.Ott képtelenség llc nélkül használni.
Aztán nézd meg hogy eltűntek a piacról.Sehol nem kapni őket pedig volna rá kereslet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Házi hangfal építés
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-13700K Processor 30M Cache, up to 5.40 GHz
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest