- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát inkább ne is próbáld meg egy Quad-al én használtam egy UD3R.et Q9550.el! bekapcsolt LLC.melett biosban adtam procinak 1,325 ami win alatt lett 1,272 re blend iditásnál rögtön lement 1,264.re de elég sűtűn le esett 1,246.ra is! ha kikapcsoltam az LLC.t használhatatlan volt vagy csak brutálisan nagy 1,40.es procifesz el ami blend alatt 1,264.ra esett le! énis meg elégeltem ez miadt a lapot és 2.hónap használat után lecseréltem!
-
bzs73
őstag
Hát nekem is volt ud3r is és ud3p is.Mondhatom nagyon jól mennek azok a lapok de tényleg brutális nagy a dropp már nagyobb feszen és ingadozik is.Én ezért váltam meg tőlük,amúgy meg nagyon mennek.Hát york procinál még nagyobb a dropp.Ott képtelenség llc nélkül használni.
Aztán nézd meg hogy eltűntek a piacról.Sehol nem kapni őket pedig volna rá kereslet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged