- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: PH!arckép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
19balazs86 #3488 üzenetére
De azért ez tényleg furcsa.Árulta egy ideje airbooms és nem kellet senkinek most meg nem tudom te hanyadik ember vagy aki szól hogy megvenné.A pláne hogy én tényleg már csak kíváncsiságból vettem meg mert eddig igen jóféle 8400 és 8600 procik voltak nálam és érdekelt hogy van-e külömbség köztük.Számít-e a 4mag,a 12mb cache,és stb de egyre jobban teccik és azt kell hogy mondjam számítanak a külömbségek.Eddig se volt semmi gondom semmivel de most valami eszméletlen milyen gördülékeny minden és észre se veszem ha a háttérbe fut 1-2 dolog még,és hát nem is hajtom mert max 3.6-on nyomom 24/7-be de bőven elég mindenre.Szóval teccik nagyon és hát ilyen alacsony feszeken a fogyasztás növekedés is elenyésző a 2maghoz képest.Még a hőmérsékletektől féltem kicsit de szerencsére ez egy jó hűvös proci és nincs semmi gond a hőfokokkal.Szóval egyelőre nem tudom még biztosra hogy megtartom-e de egyre jobban teccik ez a proci és csak is valami űber brutál wolfi-ért válnék meg tőle az biztos.Amugy boss kollega is árul egy ilyet és hát az se 1-2 napja vann fent az apróba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gumi és felni topik
- Windows 11
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 2700X / 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen R5 2600 / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Intel I7-8700K / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest