Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
19balazs86
tag
Én a +vételt nem mostanra gondoltam és ahogy olvasom amit írtál, te sem most fogsz tőle +válni. Nekem 1enlőre kicsit sok az áruk.
Jelenleg E8400-al is ki vagyok békülve, elprogramozgatok vele. Általában elégedett vagyok azokkal, amit a nagyok kidobnak, mert nekik már kevésÉs még így is sokan összetennék a kezüket egy E8400-asért is. Haverom infó boltba dolgozik és szokta is mondani milyen gépe van a nagy átlagnak...
Figyeltem én is, h Boss kolléga és pegazus is árulgat ilyet. Majd a közeljövőben szert teszek én is 1 hasonló mázlista példányra
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Gitáros topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest