Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07
üzenetére
Team Xtreem DDRII 1200.
Amit tudnia kell (asszem csak ezek tudják) 1150-et cl4-ben.
CL5-ben 1400 körül teljesít, majd meglesem, csak lenne már nyugi.(#2931) akoska07 : Nagyon kíváncsi vagyok a rev.2-es 1200-as reaperekre. Főleg..kaptam 1-2 infót, én is vadászok újból Reaperre, de kizárólag rev.1-re.
Kvajó ez a lap! Ilyen össze vissza ramok (reaper 1150-Team stb.. 1-2 deszkát megfektetnek. Ez? Most 1,86v-on 180-on ketyeg benne a reaper meg a Team.
Ja4 PuttPutt! : Emlékszel , amikor kérdezted
, hogy miért az értelmetlen opció, tesztkörnyezt alatt futó butaság (Everest). Mondtam asszem (ha nem Te voltál akkor vedd semmisnek, csak "érdekességnek"), hogy pl. a 12v-os ág, azt szoktam nézni..Na. A régebbi tuningjaimnál 11,92v -ra vagy alá is ment, most a Team melett..12,05v! Kevésbé terheli a lapot, s az meg a tápot. Valószínú, hogy lazábban és jobban is menne alatta a cpu tuningja.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Posta, csomagküldés
- iPad topik
- Linux kezdőknek
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, hogy miért az értelmetlen opció, tesztkörnyezt alatt futó butaság (Everest). Mondtam asszem (ha nem Te voltál akkor vedd semmisnek, csak "érdekességnek"), hogy pl. a 12v-os ág, azt szoktam nézni..Na. A régebbi tuningjaimnál 11,92v -ra vagy alá is ment, most a Team melett..12,05v! Kevésbé terheli a lapot, s az meg a tápot. Valószínú, hogy lazábban és jobban is menne alatta a cpu tuningja.