- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01 #11183 üzenetére
Én is agyaltam rajta, de a chieftec nagy tornyom nem fér el az ablakban
Szétszedni nem ok, mert ez mindenki gépe és ha hazajönnek a törpék, a gép az első..(nincs időm szerelgetni. Így a full hűtésem az, hogy kovektor őrlángra, ablak kinyit és úgy jó 1,5 méterre van a gép.
Nekem nem is kellene full víz. Csak a procira kéne valami jó kis cucc. Szerinted dobna rajat ahoz képest mint amikor oldallap le van véve, s ablak kinyit? (ráadásul ez a kva szoba olyan fekvésü, hogy reggel 9 és dél között ide süt a nap. S hiába van kint minusz, a hülye, nyitott ablakok szépen tükrözik, erősítik s persze pont a gépre..) A legjobb eredményem az volt amikor (pontosan nem emlékszem ) 10° körül volt a proci mikor felállt a win. (vagy 13°..nemtom)VGA..ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Én szenvedek velük. Vagy alig lehet húzni, vagy ha igen ,akkor is gebasz van és vagy az SM2 vagy az SM3 sántít, kvra kevés pontot hoz..
Nem dmarkozok..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Béta iOS-t használók topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest