Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
lizakattila
üzenetére
Üdv.Hát oda voltam sokat.Nem nagyon voltam otthon.Gondolkodtam sokat corei-n de oda jutottam hogy nem kell.Netezni meg filmezni elég gyengébb gép is,játékra meg van xbox360.Most összedobtam csak egy gépet itthon,p35,e5300,stb.Nem költök én már annyit gépre mint tavaly.Tavaly egyfolytába cserélgettem,meg nagyon sokat költöttem gépre,de meguntam.Semmi nem volt elég,meg nem is lenne,de hát nem igérgetek,mert majd meglátom mi lessz.Aztán lehet rámjön megint a hülyeség,de most már leszek rendszeresen a ph-n megint.Na olvasgatok tovább,hogy mik is történtek távollétemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest