- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
válasz
krammerka #2708 üzenetére
1. Azért küldtem el mailben a két képet "normálisan"..., amire válasz nem érkezett, hogy lehessen velük-vele mit kezdeni, ha így nem tetszene.
Amellett, hogy kivehető lenne az eredmény-feltétele mellett, ha valaki nagyon kételkedne, kinagyíthatja, megnézheti.
2. Hiányos?Ennél több mindent nem nagyon lehet felvonultatni..., feleslegeset meg nem látok. Esetleg annyival tudom kommentálni, hogy a legalacsonyabb érték az "általános hő", a középérték a teszt utáni közvetlen, a legmagasabb pedig a teszt közbeni.
Nem fogok újat készíteni, mert így is 2 blend-es ment le (az elvárttal ellentétben nem csak fél, hanem egyórásak), szal. nem szeretném ismét, feleslegesen dolgoztatni a gépet, tekintve - eredeti véleményemet alapul véve -, hogy szerintem ezek a tesztek ráadásul túldolgoztatják a gépet... melyik program igényel 30-60 percen át 94%-os processzorhasználatot, szerintetek?
A kategóriát megküldtem már emlékeim szerint, szóval: "üzemi, állandó használaton"
Az az 1,22-23V pedig eléggé érdemes arra, hogy a maga max. 60-62 fokos melegedésével "közszemlére" legyen bocsátva, a listán szereplő, többi, "hiányos", vagy még hiányosabb teszt mellett. (Vagy akkor azok is kerüljenek le)
Bocsánat a vélemény-nyilvánításért, de ezt a "korrekciót" helyesnek és ideillőnek érzem, remélve, hogy ezek után megfontolásra kerül az eredmények "szerepeltetése".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- Open Broadcaster Software OBS
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen monitort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged