Új hozzászólás Aktív témák

• puttputt

őstag

válasz krammerka #2708 üzenetére

1. Azért küldtem el mailben a két képet "normálisan"..., amire válasz nem érkezett, hogy lehessen velük-vele mit kezdeni, ha így nem tetszene.
    Amellett, hogy kivehető lenne az eredmény-feltétele mellett, ha valaki nagyon kételkedne, kinagyíthatja, megnézheti.
    2. Hiányos? :DDD Ennél több mindent nem nagyon lehet felvonultatni..., feleslegeset meg nem látok. Esetleg annyival tudom kommentálni, hogy a legalacsonyabb érték az "általános hő", a középérték a teszt utáni közvetlen, a legmagasabb pedig a teszt közbeni.

Nem fogok újat készíteni, mert így is 2 blend-es ment le (az elvárttal ellentétben nem csak fél, hanem egyórásak), szal. nem szeretném ismét, feleslegesen dolgoztatni a gépet, tekintve - eredeti véleményemet alapul véve -, hogy szerintem ezek a tesztek ráadásul túldolgoztatják a gépet... melyik program igényel 30-60 percen át 94%-os processzorhasználatot, szerintetek? :N

A kategóriát megküldtem már emlékeim szerint, szóval: "üzemi, állandó használaton"
    Az az 1,22-23V pedig eléggé érdemes arra, hogy a maga max. 60-62 fokos melegedésével "közszemlére" legyen bocsátva, a listán szereplő, többi, "hiányos", vagy még hiányosabb teszt mellett. (Vagy akkor azok is kerüljenek le :U )

Bocsánat a vélemény-nyilvánításért, de ezt a "korrekciót" helyesnek és ideillőnek érzem, remélve, hogy ezek után megfontolásra kerül az eredmények "szerepeltetése".

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés