Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Szia!Alapon 36°-terhelve 50° és megy mint állat!Köszi!

Aggregátor: Igen,ramtuningot akartam
.Arra kellett volna a nagy FSB!Nem a procit hajtani.Mikor azt teszem,akkor mindíg a legmagasabb szorzóval hajtom,én a 8*500-at se csipázom,ha megy 9*450-et kevesebb fesszel simán azt választom.Csak..Be kellett látnom,hogy 1200-at tudó (szoros időzítések)2x2 giga vagy nincs,vagy ha van,jkva drága.Így jött az ötlet,hogy mi lenne ha.Itt tököltem,s morfondíroztam magamban amikor elkezdtem Péterünkkel(Ősember )tegna este beszélgetni.Azt mondta
öntsek már,ad fél órát.Nem tudtam.Erre:
Ma hoza postás egy csomagot.Benne 2x1 és 2x2 reaper meg 4db 2x2-es Patriot Viper.A reapereket ismertem,így kivettem a Mushkinjait és be a 4 Viper.Hát..Szerelem.4-4-4-12 2,08v-on nagyon sinán mentek,majd 5-6-6-13 -on 950-en szintén.A reaopereket ki se bontottam,meg ne gondoljam magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen TV-t vegyek?
- Quake 3 Arena
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Quake Champions
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP ProBook 430 G5 Intel Penium 4415U laptop (kijelző hibás)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

.Arra kellett volna a nagy FSB!Nem a procit hajtani.Mikor azt teszem,akkor mindíg a legmagasabb szorzóval hajtom,én a 8*500-at se csipázom,ha megy 9*450-et kevesebb fesszel simán azt választom.Csak..Be kellett látnom,hogy 1200-at tudó (szoros időzítések)2x2 giga vagy nincs,vagy ha van,jkva drága.Így jött az ötlet,hogy mi lenne ha.Itt tököltem,s morfondíroztam magamban amikor elkezdtem Péterünkkel(Ősember )tegna este beszélgetni.Azt mondta
öntsek már,ad fél órát.Nem tudtam.Erre: