Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- Meggyi001: Kuponok....
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
MikeWazowski #79387 üzenetére
A magyarokat nem tartottam nagy számnak, pont azért mert játszottam velük. Piki-vel egyszer összehaverkodtam, ezért ez a Piki, Kodi, Res1st, és ilyen scene nekem mindennapos volt. (Persze ma már, és az évek alatt egy torzsi, vizicsacsi, Raisy és egyéb magyar profikat nagyon tisztelem.)
Dozer konkrétan le is cheaterezett is engem. Nagyon röhögtem. Persze a kontextus meg is magyarázza a dolgot. Volt valami selejtező (WCG valószínűleg), ahol Source-ban kellett játszaniuk. Ők persze köpködtek, mert az 1.6 volt a szent és sérthetetlen. Ezért nem is ment nekik a source.
De sose kedveltem őt, mert hallottam róla azt a pofozkodós sztorit. És az ilyen embert meg nem sokra tartottam. Bár igaz, lehet nem ismertem jól, a teljes sztorit. Pontosan azért már nem emlékszem erre.
Ja meg vicceltem persze előbb a GeT_RighT-tal. De nekem tényleg ő és f0rest volt évekig a kedvenc játékosom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/128 GB Új, bemutató darab
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új, bemutató darab,6 hó gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- PNY Quadro P600
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest