- Meggyi001: Kuponok....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
kristof123 #73652 üzenetére
én azóta kezdem érteni, hogy mi ez a sok sírás a csalók miatt, amióta elkezdtem nyomatni alt fiókomon a küldetéseket
gyakorlatilag egy full casual, tét nélküli meccset képes lecsalni egyik másik....annyi mondjuk pozitívum talán, hogy az ilyen meccsek legtöbbjében az ellenfél csapat ki is szavazta, amikor egyértelművé tettem a dolgot - szerencsémre a gyökér nem ismerte a pályát...meg szerintem a játékot sem... az Italy-n CT oldalról a fenti középső szobából lövöldözött AWP-vel falon keresztül. először csak ment a toxic a chatben hogy "cry" meg "noobs" meg hasonló, amikor kértük a kiszavazást, de amikor teledobtuk fenti folyosót füsttel és úgy lőtt ránk fejest, akkor végre belátták a dolgot
-
válasz
kristof123 #73652 üzenetére
Kicsit sem map függő valóban, mindenhol nyomják.
Viszont egyértelmű, hogy az orosz kollégák jóval többször pörögnek, mint európai játékostársaink. Hiányolok egyfajta régió korlátozást is. Régen (vagy még most is?) tűzfallal lehetett blokkolni egyes szerver régiókat.A Poland és EU East szervereket ill. az összes orosz szervert egy az egyben letiltanám magamnak, így azokra nem dobna be. Számtalanszor van, hogy 100-as pingű oroszok ellen játszunk, akiknek viszont hatalmas peeker's advantage van az oldalukon. EU Westen talán ritkábban dobja be őket, de EU Easten például kizárólag csak orosz ellenfeleket kapunk.
Vagy még jobb lenne, ha egész Oroszország csak önmagát tudná lecsalni, nem hiszem, hogy van olyan, aki szívesen játszik velük. Legutóbb is kör elején fejen lőtt egyből egy ilyen - szidtuk persze rendesen, de 2500 órával úgy játszott mintha 100 órája lenne -.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- RTX4080/ Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- ISO - MAGYAR PBT keycap készlet mélyen áron alul
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG CHIEFTEC 700W
- PS5 The Last of Us limitált kontroller, bontatlan, garanciális
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest