Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bager13
senior tag
válasz
lemusz #73414 üzenetére
Azért nem hiszem, hogy a játékosok nagy része, aki kollekciót nyitogat a csillagokból és nem kap semmi érdemlegest, akkor színdi fogja az operation-t.
12.75 euróról beszélünk, szerintem ez itthon sem egy nagy összeg. Nem hiszem, hogy a többség azon van, hogy valahogy visszakaparja az árát. Persze ügyesen kisebb-nagyobb profitot is össze lehet hozni még rövidtávon is, ha ez a cél.
Én személy szerint az összes csillagomat kollekcióra fogom elnyomni, ha nem ad a 3 centeseken kívül semmit nem baj, ha ad egy 500 eurós skint az sem baj.
A lényeg, hogy játszottam egy jót és probára tettem a szerencsémet.
-
bepken
veterán
válasz
lemusz #73414 üzenetére
erre céloztam én is, ez csak egy játék, ami pedig - természeténél fogva - nem feltétlenül szokott pénzt termelni...
az előző operation féle random drop rendszer nekem továbbra is jobban tetszik. azért volt ott 2-3 holo matrica, amit elég szép áron sikerült eladni. igaz, hogy most meg ládából lesz több. szóval franc se tudja
(nem számoltam össze, hogy mennyit szedtem ki előző operationből)
operátor skinre akkor nem is fogsz gyűjteni? bár lehet egyszerű és gazdaságosabb lesz megvenni azt, amelyik konkrétan nekem tetszik
-
válasz
lemusz #73414 üzenetére
Kinek mázlija van, kinek nincs.
Ismerős, akivel szoktam játszani vett egy ládát, azt mondta kinyitja. Kinyitotta, Tiger Strike kesztyű. Potom 1000 euró (steamen).
De ugye 1000000-ból egy ilyen jön össze kb.Ha folyamat nyitogatja / kollekciókat vesz, lehete annyi esze, hogy szinte lottó szintű esélye van mondjuk a Fade-re. Dehát nem gondolkodik mindenki logikusan.
Én 1-1 ládát néha kinyitok az újakból, egyszer jött be, akkor dobott egy 50 eurós Glockot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- HIBÁTLN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3577, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- Új Bontatlan iPhone Air 256Gb - Space Black 3 Év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3571
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest