Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lemusz

addikt

válasz LendvaiFeri1 #71945 üzenetére

Sose tudta még csak megközelíteni se az 1.6-os skilljét csgoban. Legutóbbi major kvaliján irányító létére azt se tudta mirageon, hogy hol van. Úgy játszott az utolsó hónapjaiban mint egy random kala mm-ről. A nagyamama reflexéről már nem is beszélve. Statokban is fixen ő volt a leggyengébb, ha esetleg elfogultan néztük volna a játékát. Én úgy tudom mióta pihenőre ment nem is nagyon játszott. Pasha szerintem sokkal többet játszik nála. Nekem a régi VP volt a kedvenc csapatom, szóval ez nem valami polák hater komment, egyszerűen ez az igazság. Véleményem szerint semmi nem predesztinálta őt arra, hogy egy top10-es csapatba kerüljön, ami jobb napjain top3 inkább. Egyszerűen nem érdemli ezt meg, akármilyen legenda is.

Ahelyett hogy ezer felé mennek le kéne ülnie a 3 öregnek (taz, neo, pasha), megbeszélni a dolgokat és 2 fiatallal karöltve, akik közül egyik fixen a rallen gyerek alakítani egy régiúj csapatot. Coachnak meg fixen inkább a Loord, mint a kuben. Kb azután kezdett el hanyatlani a csapat ahogy ő odakerült.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés