Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT  Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ ****CS:GO OFF TOPIC**** ****CS:GO OFF TOPIC****  [PH!] Steam Group | Facebook [PH!] Steam Group | Facebook  Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd |PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató | |PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató | Láda Drop útmutató| Major infó Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
- 

MarioAna senior tag válasz  Gentlelelele

üzenetére Gentlelelele

üzenetérevelem is játszhatna valaki #nohomo ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) , ,
 Miután az első mai meccsemet sikerült 15-15-re mentenem (11-11-nél le kellett muteolnom a csapattársakat, mivel angolul csak rageltek...amúgy oroszul kommunikáltak, ennek hatására #yolo rushokkal CT oldalon általában entryztem nekik kettőt, majd elbukták utána 4v3-kat   ), gondoltam adok még egy esélyt a soloquenek. Warmup végén megkérdeztem a drága csapattársaktól, hogy amúgy angolol fognak beszélni, vagy csak végig oroszul akarnak - erre elküldtek 40 év gulágba és közölték hogy tanuljak meg az anyanyelvükön. Szóval az a 30 perces cooldown jót tett nekem is, mert ennek hatására már kárt ettem volna magamba. ), gondoltam adok még egy esélyt a soloquenek. Warmup végén megkérdeztem a drága csapattársaktól, hogy amúgy angolol fognak beszélni, vagy csak végig oroszul akarnak - erre elküldtek 40 év gulágba és közölték hogy tanuljak meg az anyanyelvükön. Szóval az a 30 perces cooldown jót tett nekem is, mert ennek hatására már kárt ettem volna magamba. 
 Az se jobb, ha 3-an megyünk pre-madeben, mert a maradék két szláv fiatalember is kihozza az amúgy nyugodt lelkemből a legrosszabbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) ,
, 
  ), gondoltam adok még egy esélyt a soloquenek. Warmup végén megkérdeztem a drága csapattársaktól, hogy amúgy angolol fognak beszélni, vagy csak végig oroszul akarnak - erre elküldtek 40 év gulágba és közölték hogy tanuljak meg az anyanyelvükön. Szóval az a 30 perces cooldown jót tett nekem is, mert ennek hatására már kárt ettem volna magamba.
 ), gondoltam adok még egy esélyt a soloquenek. Warmup végén megkérdeztem a drága csapattársaktól, hogy amúgy angolol fognak beszélni, vagy csak végig oroszul akarnak - erre elküldtek 40 év gulágba és közölték hogy tanuljak meg az anyanyelvükön. Szóval az a 30 perces cooldown jót tett nekem is, mert ennek hatására már kárt ettem volna magamba. 
 LendvaiFeri1
 LendvaiFeri1