- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
Gentlelelele #41669 üzenetére
Hát igen, valóban úgy pontos, hogy egy volt C9 tag vallotta be az aderall doppingot, bár most én se tudnám megmondani, hogy kicsoda.
A cikk elsősorban az angol kommentátorokat méltatja, akik szerintem is jók, nagyon minőségi kontentet tolnak, egyedül azzal a Pansy nevű csajszival voltam néha elégedetlen. A magyar kommentár viszont tényleg nagyon igénytelen, tavaly volt valami fiatalabb (legalábbis a hangja alapján) srác, aki egész tűrhető volt, de ezt az idei Orobertós sz*rt egy meccsen keresztül nem bírtam hallgatni, pedig próbáltam. Ezeknél még egy Korda Gyuri bácsi is jobb lenne.
Tesóm nagy Dotás, ő szokta nézni az ottani majorokat, ő is mesélte, hogy ott bizony ilyen millió dolláros fődíjak repkednek, csak kapkodtam a fejem. Ehhez képest a cs-s profi játékosok eléggé alulfizetettek lehetnek, amit csak abból a szempontból nem értek, hogy nézőszámot/aktív játékosokat tekintve a cs sokkal népszerűbb világszinten.
he7edik.: tény, hogy a cikkeik 90%-a külfoldi oldalról fordított 3 soros valami, vagy menekültes, de azért vannak ilyen gyöngyszemek is, illetve a tl;dr-es irományaiknál is megcsillan azért a tehetség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Projektor topic
- Horgász topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Linux haladóknak
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 10th 27% ÁFA ,14" ,i5-1240P ,16GB RAM ,512GB SSD,magyar bill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest