Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
sikalisk
tag
válasz
Mezcal #35933 üzenetére
Ezzel most nem mondtál sokat 2002 óta játszok CSt, annyi csaló szakértővel volt dolgom, hogy dunát lehetne rekeszteni velük, minden vesztes meccsen azt kellet hallgatnom, hogy csal az ellenfél. Kilépett? Most kapcsolta be, megfordítják az állást? Bekapcsolták, hisz eddig nem lőttek semmit..stb.stb.
Nem tagadom, hogy vannak csalók, az is lehet, hogy ti jobban észreveszitek, mint én, nekem sose volt cheat a gépemen, nem tudom hogy működnek. Mindenesetre nekem az a tapasztalatom, hogy 99%-ban olyanokra fogják, hogy csalnak, akik nem csinálnak semmi olyat, amit akár én, akár te egy jobb napunkon megcsinálunk..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PRECISION 7920 és HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest