- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen ezek valóban így vannak, ahogy mondod, DE nekem ez a gép , amit most akarok venni gamera kell
A mobil GPU: geforce 750 M meg gondolom nincs nagyon a közelébe , egy radeon 7850-nek, és mivel nekem inkább játékra kell mint írtam, ezért az erős VGA szükségszerű...
Bár az tény baromira jól néz ki és kis helyet is foglal...
Ez a fusion drive pontosan , mit takar, mert az appstoreba nem írták, mikor néztem az imacet.
1 TB 5200 rpm-es vinyo + valamekkora SSD ? Ugyanis , mikor azt a lehetőséget választom , hogy fusion drive , ott nem írja mekkora SSD-vel adják...
Jim-Y: A vízhűtés hangosabb, mint egy erősebb CPU hűtő ? Nos amúgy ezt baromi egyszerú felszerelni, azért választottam. Múltkor , nagyon nehezen tudtam feltenni a CPU hűtőt a procimra és akkor lett elegem ezekből a bepattintós vackokból...
DVD író meg kell a wint feltegyem én még régi módi vagyok
Aki használ Geforecet az please adjon nekem tanácsot, melyik drivert érdemes feltenni cs:go -hoz gtx560-as kairól van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HBO Max
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Facebook és Messenger
- SkyShowtime
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest