Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Aktív témák
-
rebi.
tag
Tegnap volt szerencsém 2on2-zni TaT xdx el és TaT kodiak-al!
3map volt aztec-dust2-prodigy! MR15
48:42 oda!

Én meg young voltunk,de lesz még war.és remélem nyerünk!

T-ként eléggé támdatak dust2-n!!
elég volt kitalálni hová jönnek!

Ha ezek rágyurnak a sourcera mindenkit lehentelnek az tuti!

[Szerkesztve] -
csboy
csendes tag
Sziasztok!
Most játszottam cs:s-t és kérték egy szerveren, hogy állítsam át a rate-im Xyz-re...Most én át is állítottam, de fingom nincs, hogy mik ezek meg minden..állíolag így könyebb eltalálni másokat..vagy nemtom!
Please valaki megmondaná hogy mik azok a ratek és hogy hogy kéne beállítani, hogy fasza legyen a játék!? thx!

-
F-ECT$
titán
Gio-t én is figyeltem volna, ha nem ilyen mocskos szarul állítják be a SrcTV-t. Mondjuk eleve szar, mert pl first person nézetben nem látszik a fegyver - NC

Szerintem a gl ott rontotta el, hogy nem ct-ként kezdtek a nyert késkör után. Az igaz, hogy hA skillesebb, de azért a traint nagyon jól be lehet védeni. A fegyvervásárlást nem nagyon tudtam figyelni szintén a Szartv miatt, de gondolom, hogy ott is olyan fejetlenség volt, mint 1-2 taktika kivitelezésekor. A gl még sokra viheti, mert elég skillesek a srácok (az eddigi warokat is skillel hozták), de taktikailag még nagyon sokat kell fejlődniük.
hA-ról meg azt kell tudni, hogy BugBear a FoP egyik menedzsere, szóval nekik volt kitől tanulniuk
-
Zenty
őstag
Nah hi! Kicsit félre tettem sourcoz azóta változot valami? Szoval az oriási hibáknak már vége? Remélem igen!

-
rebi.
tag
Hi.
Nem is annyira voltak bénák!!!
A legjobban a fegyvervásárlást rontották el!
Meg a ''ha'' volt erős!! nézd meg kik vannak a ha klánban ,én ''deep''-ről és ''gio''ról tudom ,hogy 1.6 os profik,és azok közzül is a jobbik fajta!

Nem lesz esélye az 1.6 os profik ellen senkinek ha áttérnek a source-ra,csak azoknak akik 1.6 os prok voltak!!!!!
És nem lényeg,hogy másabb a source mint az 1.6,akkor is gyalázni fognak mindenkit! -
F-ECT$
titán
válasz
Stefa15@boy
üzenetére
Szerintem publicon próbálkozz! Először is játssz jól, és akkor rögtön 5-en megkérdezik, hogy csítelsz-e, és 2-en, hogy kell-e klán

Másrészt szintén publicon elég sok ember jön be úgy, hogy ''<név>^tagfelvétel''.
Harmadrészt a klánok nagy részének van oldala (pl cs2.hu-n elég sok klán van regisztrálva), és ott a fórumban lehet próbálkozni. -
Stefa15@boy
csendes tag
Előszőr is szevasztok!
Nem tudom itt szokott-e valaki foglalkozni olyanokkal aki klánt keres mert én pontosan klánt keresek CS:SOURCE-ban!!!
Írjon valaki! -
F-ECT$
titán
Elég jó meccsnek nézünk elébe:
hA [ xx : xx ] GodL!ke.Impulse
Időpont: 20:30
SourceTV: 195.228.155.115:27050
hA LU: Bugbear , Deep , Gio , kraft , prosyon
GodL!ke LU: PenGe, r0hamkuka, HighwayStar, zsebp!$zok, Syoke
Aki nem tudná: konzolba ezt kell beírni:
connect 195.228.155.115:27050
Utána a ctrl gombbal jön elő a menü. -
FAKK
csendes tag
Hol és hogy kell felvennem servert, ip cím alapján? thx

-
FReak_
tag
Üdv!Segítségeteket szeretném kérni. A Source/cstrike/cfg mappában a config cfg-be írtam a parancsokat mint pl.:cl_smooth''0''... Beírtam többet is,elindítom a játékot,minden oké,sokkalta jobban megy minden.Következőre indítom már megint szaggat,megnézem a config file-t,és a beírt parancsok eltűntek.PLZ segítsetek!!!!
-
npp
csendes tag
Sziasztok!
Hogy lehet aktiválni a szerveren a VAC2-t? -
F-ECT$
titán
Sorry a dupláért, de épp beszarófélben volt a PH!...
Más: Némelyik serverre való belépéskor, már VAC ikonokat látok feltűnni a következő szöveggel: ''This server is VAC secured.'' Ez csak szivatás, vagy tényleg kijött a VAC? -
F-ECT$
titán
Aki már warozott de_train-en: van vmi jó támadó taktika? Már gyakwaroztam ott 2-3x, de általában a ct oldal a nyerő...
Ami lejött, hogy rusholni elég reménytelen, tehát gyalogolni kell, valamint mindenképp kell elterelés, és 4-1 vagy 3-2 szétválás is. (Esetleg 2-2-1.)
A fő gond az, hogy füstölni elég jól lehet, de a kirohanás előtti villanók a sok tereptárgy miatt nem sokat érnek, és ha véletlenül le is sikerül rakni a bombát, a másik lerakóról pillanatok alatt ott van a maradék 2-3 ct... -
F-ECT$
titán
Aki már warozott de_train-en: van vmi jó támadó taktika? Már gyakwaroztam ott 2-3x, de általában a ct oldal a nyerő...
Ami lejött, hogy rusholni elég reménytelen, tehát gyalogolni kell, valamint mindenképp kell elterelés, és 4-1 vagy 3-2 szétválás is. (Esetleg 2-2-1.)
A fő gond az, hogy füstölni elég jól lehet, de a kirohanás előtti villanók a sok tereptárgy miatt nem sokat érnek, és ha véletlenül le is sikerül rakni a bombát, a másik lerakóról pillanatok alatt ott van a maradék 2-3 ct... -
F-ECT$
titán
-
Atic
tag
A CS Source megy sp nélküli winen is? Mert havernak olyan van, és nem megy a gépén a CS (nem indul el), nekem meg simán fut(SP2), pedig a prog ugyanaz.

-
dadea
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy amikor beírom hogy steam/play game/cs:s/jobb egérgomb/properties/és ott beírom hogy -console akkor csak a játék menüében lehet láttni a consolt vagy előlehet hozni játék közben is? -
F-ECT$
titán
De kibeb@szott jót waroztam most

-
F-ECT$
titán
Na van 5 server, ebből 2 még 1.0-s, szóval összesen van 40 hely, ahová be lehet menni
A játék egyébként nem túl ötletes, van 1 pálya, és vagy meg kell védeni egy objektumot, vagy elfoglalni (ott kell maradni 45s-ig). A sebzés inkább a hl2-re mint css-re hasonlít, és a fegyverek kidolgozása/hangja is elég ratyi. De végülis ez még csak egy beta... -
F-ECT$
titán
Steam newsban volt szó a Plan of Attackről. Kipróbálta már vki?
-
F-ECT$
titán
Ma hajnali 4-kor még 20-an voltunk az egyik magyar szerveren. Ilyet se láttam még, vagy hétvégente ez előfordul?
-
Gorcsev
tag
Ma végre sikerült nekiállnom és megy rendesen. THX rebi és F-ECT$
-
LucifeI2
őstag
****könyvjelző****
[Szerkesztve] -
Predator666
aktív tag
Hát tegnap ismét bemutattam hogy milyen is a lámagyalázás, és sz@arré gyaláztak

Perze a pds-re én mentem volna gyalázni de így jobb volt - magyarázkodik -
NEm tom mér van velem olyan hogy egy hétig vagy kettőig olyan vagyok mintha most kezdtem volna de nagyon rossz..
-
Predator666
aktív tag
Akinek lenne kedve egy kicsit CS-zniaz jöjjön fel a suicidex szerverére vagy a pds-re egy kis láma gyalázásra

Bocs ha elrontottam a nevetek Angelo
-
rebi.
tag
válasz
Gorcsev
üzenetére
A letöltött mapokhoz van egy ''readme'' fájl amiben le van írva hová kell tenni!
SteamApps/''neved''/counter strike source/cstrike/maps
A ''bsp''fájlokat ide,az ''ain''fájlokat pedíg a maps/graphs-mappába kell bemásolni.
De lehet,hogy a mapok amiket leszedtél,egy ''maps''mappában vannak és akkor csak másold rá a game ''maps''mappájára ás írja felül!
[Szerkesztve] -
Gorcsev
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Letöltöttem néhány pályát a játékhoz, de fogalmam sincs hova kell bemásolni őket, mert bsp kiterjesztésű fájlokat nem találtam a játék könyvtáraiban.
Előre is köszi a segítséget -
F-ECT$
titán
válasz
Predator666
üzenetére
OK, de abba lehet hagyni a nekem mi van, mi nincs témát.
Szvsz elég jól körüljártuk már a kérdést 
-
F-ECT$
titán
válasz
duracell89
üzenetére
Azóta már én is szereztem 1.6 és a vga-val cz key-t is

-
F-ECT$
titán
válasz
BlackSmiley
üzenetére
Kuponnal megkapod az 1.6-ot is.
-
Angelo69
senior tag
válasz
BlackSmiley
üzenetére
Ha ilyen konnyu lenne.
Egyebkent tegnap nalunk is ez ment.
Meg is volt az eredmenye a waron.
-
BlackSmiley
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
És a night Vision?

-
Predator666
aktív tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
hopp
megyek! -
Darth_Revan
veterán
válasz
Predator666
üzenetére
USP szervere,195.228.155.23:27035
huuh..bazz,most dust2-őn vannak zombik...most ledobott a szerver,de full para volt
[Szerkesztve] -
Predator666
aktív tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
és ez melyik szerver?

Adnál egy ip-t?

-
HolloW
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ez nagyon cool, engem is érdekelne
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Darth_Revan
veterán
Na,ma felmentem az 1ik kedvenc magyar szerveremre és 2 zsír új mod fogadott:
-Az 1.,hogy az admin berakhatta a HL2-es légpárnás hajót
Bővebben: link
-A 2.,hogy a CS Office pályán olyan mód futott,hogy csak zseblámpával lehetett látni és zombik özönlötték el! Akit megharaptak,az is zombi lett és aztán vadásznia kelett a saját még élő társaira
Zsír mod volt,nem tudja valaki,hgoy mi a neve?
Itt van 2 kép róla:
[Szerkesztve] -
shadove
csendes tag
feltettem a cs 1.6-ot és rákattintottan a find serverre azon belül azon belül mit kell tennem ha neten szeretnék játszani???

-
F-ECT$
titán
válasz
BlackSmiley
üzenetére
Nem igaz
A dobozos hl2-vel sem a cz, sem az 1.6 nem megy 
-
jeszi
tag
Miért nem működik a bot_add_t parancs?
-
jeszi
tag
Hali!
Megvan a Counter Strike legújabb változata. Botokat akarok berakni a játékba.
Ennél a verziónál is működik a ./hl.exe -game cstrike -console parancs?
És aztán:
Console-ba: bot_add t = terrorista bot
bot_add ct = counter-terrorista bot
bot_difficulty x
Ez így működik?
Tudom, próbáljam ki. De sajna csak hétvégén tudnám kipróbálni. És ha így nem működne a dolog, akkor várnom kéne még egy hetet. Ezért szeretném ezt megtudni. -
-
DonSüti
csendes tag
Heyy Haw!Végre összekuporgattam a pénzt egy hl2 re és most azt szeretném tudni hogy ha én ezt sikeresen meg is vettem akkot csak a source-t tudom jáccani vagy a régebbi cs-ket is?
-
rebi.
tag
válasz
LucifeI2
üzenetére
Háááát.

A server ftp-jére felvan töltve,de onnan nemigen tudod.
De ha adsz valami ftp-t ahová feltudom tenni,akkor feltöltöm!
Én nem értek ezekhez a tárhelyvalamikhez!
Ahhoz képest,hogy nem értek a videoszerkesztő progikhoz,és ráadásul angolul nyelvű a progi,és az nekem nem nagyon megy,elsőre nem is rossz a movie!
Most még a zenéje az nem valami eredeti ötlet alapján szűletett,sőt le lett koppintva egy másik fragmovieről,de nekem akkor is tetszik!
Szerintem egy-két hét és rendesen belejövök a progik kezelésébe,és akkor már sokkal színvonalasabb moviet tudok,és fogok majd csinálni,azt majd tuti feltöltöm valami elérhető helyre!
Ja meg addig gyúrok még kicsit desert-re!!
Mert sajna 4-5 ak-s vagy colt-os enemyből csak max2-3 at tudok lelőni desertel,ha egycsomóban jönnek!

[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
válasz
Predator666
üzenetére
Gyakwaroztam én már d1-en is, végülis csak megállapodás kérdése. Hivatalos lanokon vsizont leginkább ezek vannak: d2, cbble, train, nuke, inferno, (cpl_mill).
-
Predator666
aktív tag
Feltételezem hogy iseritek a pft klánt....nah az ő war mapuk a prodigy szal ők azon tolják, mi meg a cbble-n

Amúgy azon a nyerésen nem az volt a baj hog mi voltunk a jók, hanem az ellenfél a szar
-
rebi.
tag
A tegnapi publikomból,nagyon szép kis fregmoviet csináltam,.van benn egy csomó igazán szép desertfejes!
Egyébként amikor játszottam,akkor direklt a movie miatt mindíg kerestem az olyan helyzeteket(nem mindíg de többnyire)ahol egyszerre több enemy volt várhatól,azt akartam,hogy egy helyen egyszerre több embert is letudjak löni,mert az jobban mutat a movie-ben!
Van egy pár olyan rárrántásos fejesem desertel,hogy az valami csodálatos!

-
F-ECT$
titán
válasz
Predator666
üzenetére
Persze, ha jobb egy klán, akkor nem nehéz mind2 oldalt nyerni. Itt az a kérdés, hogy 2 azonos képesságű klán esetén kömnnyeb-e az egyik oldal a másiknál...
-
realsteam
csendes tag
Nekem is szokott tetszeni a csapatmunka publicon.
20-1-re vezet az ellen. Mondom ez igy nem lsz jó. Mi lenne, ha mondjuk kicsit összedolgoznánk és nem mindenki fragra menne. Legyen bal rush.
Indulas, kes a kezben. Nezem a radart és láss csodát, tök egyedül vágtatok balra.
Mondjuk a legjobb, amikor még páran be is verödnek mellém, eljutunk a bombalerakoig, bevedjuk és sikutunk a mikrofonba, hogy ''tegyemertegkisemberkeakiabombathordozza. miafukkertnemvagyitt????''
Steam
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

))
Ha más nem találkozott ilyen problémával, akkor biztos más a baj.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. nehany szerveren aktivalva lett (pl. Obi public