Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: 2025, zárás
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
-
LOGOUT
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.

Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
ez egyenlő hogy nem gondolod komolyan....
Látod az ilyenekért is pl...
moongoose most nem 1 pubról írtam,nem az adminokról,hanem hogy sok pubon votebanolnak.Ha van admin ismerősük akkor meg hívja is egyből h ez csal ki kell baszni.Ha meg nem tetszik a játékom akkor csak kick,és nem bann...Ezzel egyet értek de velem ez még sose fordult elő.Mindig csak ban.
Csana:Igazából most gondolkodok hogy wowozni fogok...a css accomat eladom,megveszem az alapot 1 hónap+trál ott a 60-as stb stb most ne soroljam.Jobbnak találom az egészet főleg ha van guildom és járunk instázni lvl 80-on
Gabos nevem meg még akkor volt amikor még láma voltam.. nem kicsit...Azóta végigjártam a fél mides scenet...Még van 1 hetem hogy eldöntsem hogy maradjon az acc vagy eladjam. Wow mellett pedig lehet CSSezni.Csak mind a 2-höz érteni kell ;) De szerintem nem adom el hanem megtartom még mixekre jól jöhet.... -
-
Djuree
félisten
hát ez egy baromi fura jelenség

ha botok ellen játszok akkor jó a képfrissítés, ha felmegyek egy netes szeróra akkor 60hz
nem vágom mi ez
még az általad említett progikat nem raktam fel. régen fent voltak mikor még nagy tuninger voltam

itthon nem akarok szarakodni velük, marad a botok elleni játék. úgyis megunom egy óra alatt, addig meg jók a botok is

Új hozzászólás Aktív témák

Archívum 1: [link]
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- PlayStation 5
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

dehát.. ego van skill nincs..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)