Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.

Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szerintem 12e-t elkernek majd

-
Csabee.
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Sajnos en is igy latom hogy romlik a jatek! De mar csak a grafika miatt is GO-ra atternek, ugyanis az korszerobb sokkal!
-
Csabee.
nagyúr
HOgy lehet beállítani azt hogy ne égesse ki a szemem a pálya? Egyszerűen olyan élesen sárga és világos a pálya.. és havernál is ez van.
-
Csabee.
nagyúr
Üdv srácok!
Segítség kéneHogy tudom a source-ot offline módba rakni? Hamachin keresztül szeretnék lanon játszani a botok ellen haverommal, hogy oldjam meg??
-
Csabee.
nagyúr
Magyar szervereken szokott lenni ilyen mp3 beszólás hogy halál-halál-halál, brutális állat a pályán stb... honnan tudnám letölteni ?

-
Csabee.
nagyúr
Na ma játszottam a game-val elég jó
Grafikailag! 1.6-hoz képest!
Tiszta jó
-
Csabee.
nagyúr
Tudtok ajánlani jó progit amivel tudok fújkálni egyedi képeket játék közben? ?

-
Csabee.
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ott van! Rendben akkor megnyugszom..
Bár ha rámegyek hogy game activation mert van alul menüpont akkor valami kódot kér.. -
Csabee.
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Megvettem steamen arról jelentkezem be, s onnan játszom! De más azt mondja hogy ha egy normális steamesre infot kér akkor kiírja menynit játszott már stb stb..
Nekem meg nem ír semmit, és non steam-es vagyok!Screenshotot mit mutassak? Steamről? vagy honnan?
-
Csabee.
nagyúr
Mert így ránéznek a profilomra és azt írja ki hogy non steam...es vagyok ezt magyarázzák nekem, meg hogy ellopták az accom! De hogy lopnák el amikor most vettem a játékot.
-
Csabee.
nagyúr
Hogy tudom steamen beaktiválni a játékot magát?
Megvettem msot mikor 1000ft volt, a source, és amikor aktiválnám kér valami kódot, de nem kaptam én semmit.! -
Csabee.
nagyúr
Hogy lehet a konzolt előhozni?
-
Csabee.
nagyúr
Tudtok ajánlani valami egyszerű progit amivel css-hez tudok ilyen egyedi spry-t készíteni ?
Tele szeretném fújkálni a pályát 
-
Csabee.
nagyúr
No megvettem a Source-ot

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Infranyuszi
üzenetére
jaja eltaláltad! Katona sem voltam Csak CSS-be

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Infranyuszi
üzenetére
Jah..
én a 2x korosztályban!Na én meg még megsem vettem.. igaz ritkán játszom, nekem meg sem érné megvenni!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Infranyuszi
üzenetére
én itt vagyok
bár nem hiszem hogy egy korosztály..
Te hol vetted a CSS-T?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Infranyuszi
üzenetére
Úhh.. .
Katona a pasid?
ha erre gerjedsz..
Monitor nélkül még nem Cs-z tem de majd kipróbálom... -
Csabee.
nagyúr
válasz
Infranyuszi
üzenetére
Jaa értem, Bár szerintem a Cs-hez nem feltétlen kell fülhallgató/fejhallgató. Jó iaz a profik úgy nyomják
de a mégprofibbak hang nélkül is jók 
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Infranyuszi
üzenetére
1-2 hét? sikerült az áfát visszaigényelni?

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Infranyuszi
üzenetére
drágább lesz a cég költsége mint a fülhallgató áfá-ja 
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Infranyuszi
üzenetére
cégként tudod elsázmolni bármit is csinálsz! és azt is akkor tudtommal, ha olyan a cég ami eltudja számolni!

-
Csabee.
nagyúr
felmentem a héten 1-2 alkalommal magyar szerverre, és elképszető ahogy a 10-14éves korosztály végig beszélgeti a sok a játékot, szinte élvezhetetlen játszani,mert annyi marhaságot hordanak össze, jah és ha netalántán csajt látnak akkor az a "csajozás" ami ott megy.. hát félelmetes...
úgy elmegy a kedvem ilyenkor a magyar szerverektől! volume-t lekell venni teljesen 
-
Csabee.
nagyúr
milyen szerverfigyelőt használtok?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
értem
amúgy tök jó az avatarod
még régebben is feltűnt!Majd egyszer cs-zheténk így ph-sok , ha meglesz nekem is

-
Csabee.
nagyúr
de ti ezeket gyűjtitek? vagy játszotok is vele?
nekem nincs sok időm játszani, elég lenne nekem a sima css mert az is eltudja venni az időm! esti órákban játszanék. -
Csabee.
nagyúr
nagyon szépen köszönöm ! tényleg segítőkészek vagytok!

azért hardveraprón a bontatlan cs-t meglehet venni nem? mert itt egy srác 4000ér árulja blokostol fóliázottan mindenestől.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
én játszottam vele, igazándiból nem a szépsége miatt szeretik sokan hanem a játékélménye miatt!
steam-en nem szeretném megvenni mert nem értek hozzá
meg sok sok angol szöveg és azért annyira nem vagyok perfekt belőle! illetve csak otp-s számlám van. -
Csabee.
nagyúr
ahhoz hogy sourc-ozzak hol a legolcsóbb megvenni a játékot? jobb szerintetek mint az 1.6?
Új hozzászólás Aktív témák

Archívum 1: [link]
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Logitech z5500 5.1
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

na mind1

hát a fele kelléked megvolt hozzá