- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz
enginev3.0 #13350 üzenetére
Szerintem 12e-t elkernek majd
-
Csabee.
nagyúr
válasz
enginev3.0 #13348 üzenetére
Sajnos en is igy latom hogy romlik a jatek! De mar csak a grafika miatt is GO-ra atternek, ugyanis az korszerobb sokkal!
-
Csabee.
nagyúr
HOgy lehet beállítani azt hogy ne égesse ki a szemem a pálya? Egyszerűen olyan élesen sárga és világos a pálya.. és havernál is ez van.
-
Csabee.
nagyúr
Üdv srácok!
Segítség kéneHogy tudom a source-ot offline módba rakni? Hamachin keresztül szeretnék lanon játszani a botok ellen haverommal, hogy oldjam meg??
-
Csabee.
nagyúr
Magyar szervereken szokott lenni ilyen mp3 beszólás hogy halál-halál-halál, brutális állat a pályán stb... honnan tudnám letölteni ?
-
Csabee.
nagyúr
Na ma játszottam a game-val elég jó
Grafikailag! 1.6-hoz képest!
Tiszta jó -
Csabee.
nagyúr
Tudtok ajánlani jó progit amivel tudok fújkálni egyedi képeket játék közben? ?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
parandroid #9442 üzenetére
Ott van! Rendben akkor megnyugszom..
Bár ha rámegyek hogy game activation mert van alul menüpont akkor valami kódot kér..
-
Csabee.
nagyúr
válasz
parandroid #9439 üzenetére
Megvettem steamen arról jelentkezem be, s onnan játszom! De más azt mondja hogy ha egy normális steamesre infot kér akkor kiírja menynit játszott már stb stb..
Nekem meg nem ír semmit, és non steam-es vagyok!Screenshotot mit mutassak? Steamről? vagy honnan?
-
Csabee.
nagyúr
Mert így ránéznek a profilomra és azt írja ki hogy non steam...es vagyok ezt magyarázzák nekem, meg hogy ellopták az accom! De hogy lopnák el amikor most vettem a játékot.
-
Csabee.
nagyúr
Hogy tudom steamen beaktiválni a játékot magát?
Megvettem msot mikor 1000ft volt, a source, és amikor aktiválnám kér valami kódot, de nem kaptam én semmit.! -
Csabee.
nagyúr
Hogy lehet a konzolt előhozni?
-
Csabee.
nagyúr
Tudtok ajánlani valami egyszerű progit amivel css-hez tudok ilyen egyedi spry-t készíteni ?
Tele szeretném fújkálni a pályát
-
Csabee.
nagyúr
No megvettem a Source-ot
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Infranyuszi #8663 üzenetére
jaja eltaláltad! Katona sem voltam Csak CSS-be
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Infranyuszi #8661 üzenetére
Jah..
én a 2x korosztályban!
Na én meg még megsem vettem.. igaz ritkán játszom, nekem meg sem érné megvenni!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Infranyuszi #8659 üzenetére
én itt vagyok
bár nem hiszem hogy egy korosztály..
Te hol vetted a CSS-T?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Infranyuszi #8657 üzenetére
Úhh.. .
Katona a pasid?
ha erre gerjedsz..
Monitor nélkül még nem Cs-z tem de majd kipróbálom... -
Csabee.
nagyúr
válasz
Infranyuszi #8655 üzenetére
Jaa értem, Bár szerintem a Cs-hez nem feltétlen kell fülhallgató/fejhallgató. Jó iaz a profik úgy nyomják
de a mégprofibbak hang nélkül is jók
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Infranyuszi #8653 üzenetére
1-2 hét? sikerült az áfát visszaigényelni?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Infranyuszi #8618 üzenetére
drágább lesz a cég költsége mint a fülhallgató áfá-ja
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Infranyuszi #8615 üzenetére
cégként tudod elsázmolni bármit is csinálsz! és azt is akkor tudtommal, ha olyan a cég ami eltudja számolni!
-
Csabee.
nagyúr
felmentem a héten 1-2 alkalommal magyar szerverre, és elképszető ahogy a 10-14éves korosztály végig beszélgeti a sok a játékot, szinte élvezhetetlen játszani,mert annyi marhaságot hordanak össze, jah és ha netalántán csajt látnak akkor az a "csajozás" ami ott megy.. hát félelmetes...
úgy elmegy a kedvem ilyenkor a magyar szerverektől! volume-t lekell venni teljesen
-
Csabee.
nagyúr
milyen szerverfigyelőt használtok?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
parandroid #8368 üzenetére
értem
amúgy tök jó az avatarod
még régebben is feltűnt!
Majd egyszer cs-zheténk így ph-sok , ha meglesz nekem is
-
Csabee.
nagyúr
de ti ezeket gyűjtitek? vagy játszotok is vele?
nekem nincs sok időm játszani, elég lenne nekem a sima css mert az is eltudja venni az időm! esti órákban játszanék.
-
Csabee.
nagyúr
nagyon szépen köszönöm ! tényleg segítőkészek vagytok!
azért hardveraprón a bontatlan cs-t meglehet venni nem? mert itt egy srác 4000ér árulja blokostol fóliázottan mindenestől.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
parandroid #8331 üzenetére
én játszottam vele, igazándiból nem a szépsége miatt szeretik sokan hanem a játékélménye miatt!
steam-en nem szeretném megvenni mert nem értek hozzá
meg sok sok angol szöveg és azért annyira nem vagyok perfekt belőle! illetve csak otp-s számlám van.
-
Csabee.
nagyúr
ahhoz hogy sourc-ozzak hol a legolcsóbb megvenni a játékot? jobb szerintetek mint az 1.6?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest