Hirdetés
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
totispista
csendes tag
válasz
Dexter68
üzenetére
Szia!
Talán emlékszel, segítettél volna az X3-ban a "hu"-s betűk ügyében, de nem ment...
Azóta tudsz valami okosabbat?
Állítólag a X4-es egy pettyet jobb, na de a X5-ös, tök tutti lesz...
(Nem hiszek bennük...)
Basszus, azért már mégiscsak a XXI. században élünk...
Se fogfájáscsillapítás, se ékezetes betűk szinkronizálása...
Hol egy UFO???!!!
Üdv.:
Totis (@citromail.hu) -
Pgraph
aktív tag
válasz
Dexter68
üzenetére
A 8-asom dobozos, legális darab, 9-est nem nagyon tudok szerintem már venni. A net-et bogarászva egyébként állítólag a 9-es is ugyanezzel a bajjal küszködik XP alatt, és az alá sem nagyon megy fel corel sp. Ezek az új verziók meg színesek-szagosak, lassúak, teli felesleges fícsörökkel...
7 éve nyomom a 8-ast, abban legalább lehet(ett) dolgozni is, az X3-t meg tényleg csak a kompatibilitás miatt vettem...
Szóval, ez az XP által nyújtott kompatibilis futtatási környezet (Win95 vagy Win98) esetleg segíthet, ez ügyben esetleg tapasztalat? Meg úgy általában hogyan működik ez az "emuláció"?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
7 éve nyomom a 8-ast, abban legalább lehet(ett) dolgozni is, az X3-t meg tényleg csak a kompatibilitás miatt vettem...