- A videókártya költséghatékony használata.
- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
válasz
csubicsubakk #3350 üzenetére
Mit akarsz importálni, milyen formátumot? Nem lehet hogy abban van valami hiba? Egzotikus (pl canva) pdf-ekkel én is szoktam szívni.
Ha átküldöd megnézem, hogy nálam behozza-e. Corel 9-be nem tudom lementeni, 11 a legkisebb amit enged. Esetleg ai/eps-be. (Pdf nem jó, a 9-es elég szarul kezeli le.)#3349: Ja,próbáltam. Az ősz hajszálaim szaporodtak csak 25+ év coreles múlttal nagyon nem áll kézre.
-
zzolika
aktív tag
válasz
csubicsubakk #3347 üzenetére
Igen. Ha nem is legújabbra, de azért a 9-es elég elavult már. Már az is csoda hogy win10-en megy.
Ha az importálás nem megy, próbáld meg csak áthúzni a Corelbe total commanderbõl/intézõbõl, amit be akarsz rakni.
Egy teljesen új, üres doksiba sem tudsz importálni semmit? -
Met
nagyúr
válasz
csubicsubakk #3343 üzenetére
Mondjuk csináld meg az uninstallt Geek uninstallerrel.
Utána túrd végig a registry-t és töröld ki a Corel-es bejegyzéseket. (előtte csinálj backupot)
Majd túrd végig a gépet és töröld a Corel-es könyvtárakat.
Így nagyjából törölsz minden Corelhez tartozó beállítást amit esetleg egy újratelepítés ne írna felül.Ha ezután sem megy akkor keress egy másik Corel 9-es gépet és azon mentsd el a file-t több formátumban és frissíts újabb lehetőleg nem 24 éves szoftver verzióra.
-
Met
nagyúr
válasz
Itt az ideje frissíteni.
-
jack982
senior tag
válasz
Windows update?
-
Met
nagyúr
válasz
csubicsubakk #3341 üzenetére
Ugyan azzal a file-al próbálod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Formula-1
- Steam topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Revolut
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest