Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzolika
aktív tag
válasz
csubicsubakk
üzenetére
Mit akarsz importálni, milyen formátumot? Nem lehet hogy abban van valami hiba? Egzotikus (pl canva) pdf-ekkel én is szoktam szívni.
Ha átküldöd megnézem, hogy nálam behozza-e. Corel 9-be nem tudom lementeni, 11 a legkisebb amit enged. Esetleg ai/eps-be. (Pdf nem jó, a 9-es elég szarul kezeli le.)#3349: Ja,próbáltam. Az ősz hajszálaim szaporodtak csak 25+ év coreles múlttal nagyon nem áll kézre. -
zzolika
aktív tag
válasz
csubicsubakk
üzenetére
Igen. Ha nem is legújabbra, de azért a 9-es elég elavult már. Már az is csoda hogy win10-en megy.
Ha az importálás nem megy, próbáld meg csak áthúzni a Corelbe total commanderbõl/intézõbõl, amit be akarsz rakni.
Egy teljesen új, üres doksiba sem tudsz importálni semmit? -
Met
nagyúr
válasz
csubicsubakk
üzenetére
Mondjuk csináld meg az uninstallt Geek uninstallerrel.
Utána túrd végig a registry-t és töröld ki a Corel-es bejegyzéseket. (előtte csinálj backupot)
Majd túrd végig a gépet és töröld a Corel-es könyvtárakat.
Így nagyjából törölsz minden Corelhez tartozó beállítást amit esetleg egy újratelepítés ne írna felül.Ha ezután sem megy akkor keress egy másik Corel 9-es gépet és azon mentsd el a file-t több formátumban és frissíts újabb lehetőleg nem 24 éves szoftver verzióra.
-
Met
nagyúr
válasz
csubicsubakk
üzenetére
Itt az ideje frissíteni.
-
jack982
senior tag
válasz
csubicsubakk
üzenetére
Windows update?
-
Met
nagyúr
válasz
csubicsubakk
üzenetére
Ugyan azzal a file-al próbálod?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 13 Pro emelt kapacitású 3330mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest