- N€T0X|N: Stellar Blade után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomej
aktív tag
válasz
jhos910 #2420 üzenetére
Én nem tudom, hogy miért kell ezt csinálnotok... Én nem vagyok u.n. "grafikus"', ellenben több mint 15 éve vagyok kénytelen dolgozni a corel-el - asszem 6-al kezdtem - mégis folyamatosan bújom a netet újabb és újabb dolgokat ellesni... Másrészről szerintem Te sem születtél úgy, hogy értettél volna bármihez a xaráson kívül... Többek között ezért szoktam le a magyar szakmai topikokról, mert rendszeresen tanúja voltam ilyen hozzászólásoknak, emiatt ma már inkább csak olvasok és nagyon ritkán kérdezek, főleg akkor, ha nincs időm/kedvem keresgélni. Hidd el, hogy mindegyikünk kerülhet olyan szituba, hogy dilettáns egy témában, mégis vmi oknál fogva kénytele improvizálni, még ha annak produktuma esetleg egy 'gusztustalan' logo lesz is, vagy pont a te zsebedből húz ki némi pénzt...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- EA Sports WRC '23
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ford topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest