Hirdetés
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Ketogén étrend
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
george 001
csendes tag
Van benne, de ugye karaktert kér. Sem az entert, sem az általam elképzelt vonalat nem tudom neki megadni. Megpróbáltam, hogy az enter után beütök 3 x-et, aztán újra enter, és az x-eket cserélem ki valamire. Ez mondjuk működik, de a sok enter miatt túl nagy a távolság az elválasztott szövegek között.De a legfőbb gond, hogy az elválasztó vonalat nem tudom karakterrel kifejezni (meg nagyon mással sem). Korábba elválasztójelnek írtam, remélem, az nem vitt félre, egy olyan vonalra lenne szükségem, ami magától felvenné a hasáb mindenkori szélességét, végig.
Én ott keresgéltem sokat, hogy Format text, Bullet, na ide kellene valahogy bejátszani egy olyan karaktert, ami ezt tudja. Megpróbálok egy képet is mellékelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- OLED TV topic
- Eltűnt a fél internet!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest