Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
én úgy tudom hogy egy ps-filehoz úgy a jó, ha minden cmyk-ban van. Ez logikus is, mivel nyomdába akarom vinni.
De most kipróbáltam corelben hogy egy RGB képet, és ugyanazt a képet CMYK-ba mellétettem, és színrebontottam, és a print prewiev-nál teljesen ugyanolyan a kettő. Tehát az RGB képet is jól színrebontja.
Ez meg hogy lehet?
és egyébként úgy mellékesen tudja valaki, hogy corelben hogy lehet a leggyorsabban megnézni, hogy maradt-e valami RGB-ben véletlenül. Ha van egy többoldalas könyvem, és nem akarom mondjuk az object managerben végignézni, hogy minden szöveg és kép cmyk. Van-e rá valami nagyon gyors módszer, mondjuk valami olyasmi, hogy ''RGB-t keres'' benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest