Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorka+
csendes tag
válasz
Race-Face #168 üzenetére
Egyértelmű hogy időben sokkal több az egyszínes gépecske. Elhiheted hogy ez a nyomdász sem ilyenen dolgozna ha lenne pénze egy négyszínesre.
De ő maszekban csinálja, mivel a nagy nyomda itt becsődölt (de az nem az övé volt, csak ott volt alkalmazott).
Nyilván ebből így nem nagyon lehet gyorsan meggazdagodni.
De ha van egy felesleges négyszínes gépetek, amit nekem akartok adni, akkor elfogadom, addig meg ezzel kell hogy gazdálkodjunk.
Ha olyan nagy darabszám lenne, amit ezzel nem tud időre teljesíteni, azt természetesen visszük máshova, de egyébként meg vagyunk vele elégedve.
Ő is anyázik sokszor hogy itt elcsúszik, ott elmászik, szidja a gépet, de aztán mindig megoldja. Csinál ő is sok selejtet, ami kell a beálláshoz, de szerintem máshol sokkal több tüzelő és csomagolóanyag születik
Ez igaz, hogy csak a végén derül ki. Ez maximálisan hátrány, de én még ebben az emberben nem csalódtam. Különben meg sosem fog kijönni ugyanaz a gépből, mint ami a monitoron van. Ez akármilyen nyomtatónál is így van. Meglepetés
Na kicsit eltértem a corelos témától. Nem baj, legfeljebb kitiltanak innen
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Update 10.21. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest