Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtr313
csendes tag
válasz
zzolika #1438 üzenetére
Sajnos nekem a kész nyomaton egyértelmű volt, hogy nincs felülnyomás.
Hiába állítottam high qualityre vagy 1000 dpi-re akár a corelt, akár az acrobatot/distillerst mindig lebutítja a fotókat, még akkor is ha előbb prn-t csinálok, majd azt "disztillálom". Utána jártam ez Corel hiba, de szerencsére még is van egy megoldás. Kicsit macerás, de működik: szerkesztéskor a felülnyomandó objektumon / szövegen jobb gomb és kipipálni a fill overprint-et. A segítségedért megosztok még egy dolgot, talán nem ismered: ha nagy méretű színátmenetet szeretnél, akkor az a pdf-ben csíkos lesz, mert csak 256 lépésre képes a program. De ha a corelben beállítod (akár 999 lépésben is) a neked tetsző színátmenetet, majd pedig konvertálod bitképpé, akkor helyesen fog megjelenni. Köszönöm a segítséged, további jó korelezést
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest