Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Aktív témák
-
afterburner_
őstag
válasz
westlake
üzenetére
hat ha adsz helyette valamit felolem viheted
hiaba fixelek, mar probaltam mindent nem tudom emg mit kellene, minden beallitas offon vana biosban aminek offon kell lennie, a cpu microcode update az be van kapcoslva de mas nem... és most pl 1.33xx V-t kap így van meg az 1.3V terhelve.
1.6V-vel talán talán bejön a 3600, de ott is ha tesztelek erosebben akkor mar ujraindul...
memoriaval is ekkorat szivok hogy nem meg csak 900-on masnak a geil ultrai mennek cl4-ben szépen 900-on
enyem az sem 900-at cl5-ös leglassabb időzítésekkel birja éppenhogy, 2.3Vnal hiaba hutom a memeket mar minden órajelen hibazik a primeben, 2.2-n hűtve megy de ott is ha nem hűtöm akkor egy idő utan felforr és jönnek a hibák..sőt a lapban 370 felett nincs post ha akarmiylen lassúra allitom a memek időzítését csak spd-ben hajlando elindulni!
ha visszaosztom mint a franc akkor sem, csak spd-ben van post...egyszerűen mar szetverem a gépet ott tartok
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hiaba fixelek, mar probaltam mindent nem tudom emg mit kellene, minden beallitas offon vana biosban aminek offon kell lennie, a cpu microcode update az be van kapcoslva de mas nem... és most pl 1.33xx V-t kap így van meg az 1.3V terhelve.